Interesi:
Volim avanturu. Stoga sam stalno u potrazi za nečim nepoznatim. Putovanje po zemlji i inozemstvu donosi mi veliko zadovoljstvo. Fasciniraju me drevni artefakti i moderne građevine. Zanima me razna literatura na ovu temu. Poštujem kulturu drugih naroda i u svakoj od tih kultura izvlačim nešto korisno i zanimljivo za sebe. Zaljubljenik sam u glazbu i odličan kuhar.Zanima me sve vezano uz modu. Jako volim probati nešto novo, volim ekstremne sportove. Volim snowboarding zimi i vodene sportove ljeti. Jako volim ljeto! Uživam u suncu i moru. Zaljubljenik sam u glazbu, volim sve osim hard rocka. Uvijek isprobavam nešto novo za sebe.

Samoopis:
Aktivna sam i pozitivna osoba širokih pogleda. Radoznala sam i otvorena za komunikaciju. Smatram se sretnikom. Ali za potpunu sreću nedostaje mi voljena osoba. Ljude oko sebe punim pozitivnom energijom. Svojim unutarnjim svjetlom mogu tmuran kišni dan učiniti toplim i sunčanim.Ja sam kreativna osoba. Volim stvarati ljepotu vlastitim rukama. Ovo mi je važno i to je ono što stvarno volim i volim. Ja sam snažna i svrhovita osoba. Jako smiješno, nikad mi nije dosadno. Za mene je moja obitelj uvijek na prvom mjestu, sada su to moji roditelji i sestra, u budućnosti se nadam da ću dodati muža i djecu.

slobodanka traži:
Sanjam o tome da svoj život dijelim s nekim tko teži jednostavnim životnim radostima, zna uživati ​​u svakom trenutku. Tražim neovisnog i svrsishodnog muškarca s dobrim smislom za humor. Nadam se da ću stvoriti obiteljsku udobnost zajedno s voljenom osobom. Sreća postoji i ona je u našim rukama. Zaista vjerujem u ovo. Najvažnije je da se iskreno volite i brinete jedno za drugo.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?