Interesi:
Od djetinjstva sam bila vrlo aktivna i umjetnička. :)) Slobodno vrijeme provodim u lokalnoj glazbenoj školi. Sviram klavir i volim sve vrste glazbe. Također, volim putovati. Mnogo sam godina živio u inozemstvu, ali sada sam se vratio u Ukrajinu. Volim stvarati udobnost i sklad u vlastitoj kući. Također, volim kuhati i često pozivam svoje prijatelje.

Samoopis:
Ne mislim da nisam bolji od drugih, ali nadam se da ću biti najbolji za svog budućeg partnera. Vidjet ćete da sam aktivna i spontana. Volim se smijati i uvijek se trudim biti pozitivan. Uvijek se trudim razumjeti druge i lako mi je steći prijatelje. Iskrena sam i otvorena prema svojim bliskim ljudima. Imam sve da postanem izvrsna supruga, najbolja prijateljica i strastveni ljubavnik za svog muškarca!

Smiljana traži:
Tražim svog pravog muškarca s dobrim mislima i otvorenim umom. Pored sebe želim vidjeti samo pozitivnu osobu jer sam vrlo pozitivna i optimistična. Želio bih upoznati ljubaznog i pristojnog čovjeka koji je ozbiljan u svojim potragama i planovima za svoju budućnost. Trebao bi biti svoj i ne treba se bojati reći što misli i osjeća. Želim pronaći nekoga kome mogu vjerovati i voljeti ga i provesti ostatak svog života.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA FACEBOOK PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. milojko nesic

    18. veljače 2021. at 12:19

    Vredi pokusati i potruditi

  2. Anonimno

    18. veljače 2021. at 17:37

    Cao:!)Zainteresovan:!(

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?