interesi:
Sport, tečajevi novinarstva.Općenito volim da stvari budu stvarne i istinite, vjerujem da svi moraju biti sretni, u današnje vrijeme toliko muškaraca tuče svoje žene, jeste li to ikada radili? Ako NE, pošaljite mi odmah ovo. Ovdje sam da budem siguran da se to više nikada neće ponoviti. Vjerujete li u srodne duše? Možemo li pokušati sve zajedno pokrenuti? Jeste li spremni za obitelj? Mislim da ima toliko lažnih ljudi pa mislim da je važno razvijati se i nastojati pronaći pravog

Samoopis:
Kako živjeti sretan život… Želim pronaći muškarca koji će me poštovati i voljeti. Želim iskrene i čiste osjećaje. Ja sam žena s ozbiljnim namjerama. Možda mi ne vjerujete i mislite da u mojim godinama žene ne mogu ozbiljno razmišljati, ali varate se. Dokazat ću vam svoje namjere kada budete razgovarali sa mnom. Tada ćeš me razumjeti i znati kako se osjećam i što mislim. Želim pronaći jednog muškarca i zauvijek. Danas imam svoj omiljeni posao i samostalna sam osoba. Za mene je važno jedinstvo duše i međusobno poštovanje. Mnoge žene kažu da je za sreću potrebno puno novca i pažnje. Ali ja sam odrastao u malom selu u kojem nema skupih auta i cool restorana, a sigurno znam da sreća nije u poklonima i novcu. Sreća je sanjati i dijeliti jedan život u dva.

Sofia traži:
Znam da je teško naći savršenog muškarca s kojim mogu izgraditi idealnu vezu. Ne vjerujem u savršene parove. Želim pronaći muškarca i biti s njim. Želim pronaći nekoga s kim možemo prebroditi loše trenutke, tko će biti spreman podržati me i biti uz mene u teškim trenucima. S takvim muškarcem možete izgraditi dobar i iskren odnos! Sanjam da upoznam čovjeka koji voli ovaj život, koji, kao i ja, zna sanjati. Tražim muškarca koji može podijeliti moj život sa mnom u svakoj situaciji. Tražim muškarca koji traži damu poput mene. Vjerujem u pravu ljubav. Čekam te kad dođeš po mene s ove stranice.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


3 comments:

  1. Marjan

    22. ožujka 2022. at 19:12

    Ja zivim u nemackoj sam obiltel moj brat I moj otac rade

  2. Anonimno

    22. ožujka 2022. at 19:13

    Zdr

  3. Anonimno

    22. ožujka 2022. at 19:14

    Zdr ja zivim u nemackoj

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?