Njena ispovest je izazvala stotine različitih komentara

Gvenet Li (50) koja sa ponosom sebe zove serijskom ljubavnicom, kaže da uživa u aferama sa brojnim oženjenim muškarcima, kao i da se nimalo ne kaje zbog toga Na sceni je mnogo oženjenih muškaraca koji su potencijal za aferu – kaže Gvenet koja svoje vreme provodi između Londona i Kalifornije.

– Filmski producenti, finansijeri… oni su samo neki od muškaraca s kojima se trenutno viđam i svi oni žele drugu ženu – objašnjava. Ljudima je muka da stalno gledaju svoje dosadne partnere – rekla je Gvenet, koja je procenila da je imala hiljadu oženjenih ljubavnika. Muka im je od njihovih lica, muka od njihovih tela, muka im je od razgovora s njima. To je kao pandemija… ko želi da provodi toliko vremena s jednom osobom – pita se ona i dodaje:

– Moji ljubavnici mi kažu: “Dosta mi je moje grozne i dosadne familije”, a ja saosećam s njima.

Udata žena koju je poznavala, a za koju je tvrdila da je imala aferu s oženjenim muškarcem, rekla je da je ostala sa svojim mužem jer su zajedno ili dobar roditeljski tim i jer je brak imao smisla finansijski.

– Ali intelektualno i INTIMNI , oni ne funkcioniš. Dakle, pronašla je ljubavnika koji je izvanredan u spavaćoj sobi. Razumem je. Ljudima je potrebno da ispune sve svoje potrebe, a ne samo neke.

Rekla je da je povratak u kancelarije i odlazak dece u školu i na fakultet omogućio da se afere lakše dogode.

– Ljudi mogu da lažu i govore da su na sastancima. U stvari, uskoro dogovaram sastanak s ljubavnikom, a on koristi upravo taj izgovor – priča Gvenet.

Ona je itekako svesna da će njene poglede na život i ljubav mnogi kritikovati, ali kaže da je to ne pogađa.

– Ideja o turobnom, monotonom načinu života je nepodnošljiva. Neke žene su ljute na mene. Jednom prilikom je trudna poznanica čula da se viđam s oženjenim muškarcem i okomila se na mene. Na jednom događaju me je udarila i optužila da ljudima uništavam porodice. Nije trebala da se brine, nema šanse da bih se uopšte okrenula za njenim mužem. Razmišljam o ljudima koji me kritikuju i pitam se: “Da li ste srećni kod kuće gledajući jutarnje emisije? Ili žudite za uzbuđenjem, kao ja?” – zaključila je Gvenet Li.

IZVOR:OBJEKTIV.RS

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?