Njeno priznanje je izazvalo pravi rat komentarima na internetu

Svi znaju da je najškakljivije pitanje u svakoj vezi, ukoliko se uopšte postavi, priča o broju prethodnih intimnih partnera.Zato i ne čudi što je šokantno priznanje jedne devojke privuklo toliku pažnju.

Naime, ona ima samo 19 godina, i kako kaže imala je odnose sa 156 muškaraca. Mogla sam da kažem da sam spavala samo sa njih trojicom, ali nisam. Ipak ih je bilo 156 – napisala je ona.Međutim, usledila je lavina komentara, uglavnom negativnih, a ređale su se uvrede da je “prljava” i nimfomanka.

– Tri miliona muškaraca na svetu, ali ja sam i dalje prljava jer sam spavala sa više od 100 njih, ne razumem šta je tu loše – uzvratila je ona na prozivke u komentarima.Mnogi joj nisu poverovali, a najčešće ju je pitali gde je sve upoznala te muškarce.Devojka je potom dala detaljno objašnjenje u kojem je navela da je većinu ljubavnika upoznala u srednjoj školi, potom preko zajedničkih prijatelja, raznih aplikacija, na festivalima i žurkama.Takođe, i na letovanjima i u teretani… Manje više, na svim mestima koje je posetila prethodnih godina.Ilustracije radi, napisala je da je tokom jednog “poslovnog” vikenda imala odnose s petoricom muškaraca.

Da li ćete poverovati u njenu priču, zavisi samo od vas.Bez obzira da li je njena ispovest tačna ili ne, ponovo je pokrenula veliku raspravu o tome koliko partnera je malo, “normalno”, a koliko previše.

Šta vi mislite?

Vaše odgovore možete ostaviti u komentarima.

IZVOR:OBJEKTIV.RS

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?