Usledio ledeni tuš!
Britanska kolumnistinja “Dir Didri” je specijalista za rešavanje složenih intimnih pitanja. Ovoga puta obratio joj se muškarac koji je iz osvete spavao sa ženom svog komšije, kako bi mu napakostio.
Stalno se žalio na mene, zvao policiju zbog glasne muzike, društva koje mi dolazi. Učinio je da me svi u kraju gledaju popreko. Odlučio sam da mu se osvetim, spavao sam sa njegovom ženom i sada hoće da se bijemo.
Kada god ga sretem na hodniku on me psuje i preti da će me pretući. Ja imam 28 godina, a nejgova žena 37. Draga je žena i zgodna, uvek mi se izvini za njeogvo ponašanje, mislim da je sramoti.

Pre nekoliko dana poslala mi je poruku da joj pomognem nešto oko kanti za odlaganje đubreta. Počeli smo da se dopisujemo i usledio je flert. Pristala je da dođe kod mene u stan, kada sam je pozvao. Muž joj je bio odsutan zbog posla, imali smo tri dana ispunjena ekstazom, Nas intimni odnos je bio fenomenalan.
Dobro sam se pokazao kod komšinici, ali nažalost ona je to priznala svom mužu. On sada želi da se bije sa mnom. Ja sam jači i veći, to neće biti problem, mada sam ga već i porazio. Šta da radim, da li da odgovorim na njegove provokacije?

Pre nekoliko dana poslala mi je poruku da joj pomognem nešto oko kanti za odlaganje đubreta. Počeli smo da se dopisujemo i usledio je flert. Pristala je da dođe kod mene u stan, kada sam je pozvao. Muž joj je bio odsutan zbog posla, imali smo tri dana ispunjena ekstazom, intimni odnos je bio fenomenalan.
Dobro sam se pokazao kod komšinici, ali nažalost ona je to priznala svom mužu. On sada želi da se bije sa mnom. Ja sam jači i veći, to neće biti problem, mada sam ga već i porazio. Šta da radim, da li da odgovorim na njegove provokacije?Mada moram reci da poenkada i osjetim strah i nisam siguran sta da radim,razmisljao sam da sve prijavim policiji,ali onda znam da ce biti sve jos gore,mada on doenkle i ima povoda za svoju ljutnju.

Didri je odgovorila: Nasilje nikada nije bilo rešenje. Sigurno je vaš komšija sada povređen i besan, to je razumljivo. Vi očigledno nemate empatije kada ste se ovako osvetili čoveku i još iskoristili njegovu ženu za to.
Vi sigurno ispod maske narcisoidnosti krijete mnogo bola i nesigurnosti, čim se tako ponašate. Jedino što sada možete da učinite je da se izvinete zbog svojih postupaka, da sukob ne bi eskalirao.

IZVOR:SRBIJA.DANAS

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?