interesi:
Volim avanture i ekstremne sportove – streljaštvo, motociklizam i plivanje. Obožavam pjevati pod tušem i na karaokama. Pečenje je još jedna moja strast – stvaranje moussea od malina, stavljanje na vrh torte… o, kako je fascinantno! Nakon što kušam takav `tongue breaker`, naravno postoji velika potreba za održavanjem kondicije – zato se bavim trčanjem i često idem u teretanu. Život je za mene poput `brzokretnog` filma, pa se uvijek trudim `uhvatiti trenutak` i doživjeti ga punim plućima!Moja profesija me naučila odgovornosti ne samo prema sebi već i prema drugim ljudima u mojoj blizini! Moram snositi odgovornost za živote drugih ljudi. Tako da mi daje snagu i samopouzdanje… Ali to nije sve. Ja sam romantična osoba i sanjam o velikoj ljubavi! Vjerujem da mu svatko od nas piše priču, ali vjerujem da će moja priča imati sretan kraj. Vrlo sam inteligentan i uvijek postignem svoj cilj. Samouvjerena sam i uvijek postignem ono što želim. Uvijek sam težak na putu do sna, ali uvijek postignem sve što želim bez obzira na sve.

Samoopis:
Ja sam otvorena, iskrena osoba, koja u potpunosti uživa u životu. Lako mi je naći zajednički jezik s ljudima, obožavam se smiješiti i smijati. Ljudi me tretiraju kao `svečanu osobu` – kažu da je lako komunicirati sa mnom i provoditi vrijeme zajedno. Ja sam pun razumijevanja, pun ljubavi i pouzdan sam.

Stanislava traži:
Nadam se da ću upoznati nekoga tko želi stvoriti obitelj. Želim upoznati nekoga aktivnog, tko ne voli jednostavno ležanje na kauču – tko želi uživati ​​u životu, `živjeti trenutak`, putovati i samo graditi sreću ruku pod ruku sa mnom. Nadam se da će moj budući muškarac biti zabavan, pouzdan, podrška i razumijevanje. Također mi je važno pronaći nekoga tko se ne boji pokazati svoju naklonost i strast.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?