UPOZNAVANJE NJEMAČKA
Interesi
Doista, postoji mnogo različitih stvari koje me zanimaju. Volim otkrivati ​​nova mjesta, putovati, umjetnost je moja slabost, volim crtati, slušati glazbu, ples mi je posebna strast u životu. Sport, jahanje konja, biciklizam, uređenje doma, stvaranje novih stvari, druženje s obitelji. Volim kuhati ukusnu hranu, volim male eksperimente. 🙂 Volim provoditi vrijeme radeći nešto korisno, ali priznajem da ponekad jako poželim provesti dan na kauču i gledati filmove ili slušati glazbu, jesti pizzu i piti colu. 🙂 Mislim da me razumiješ! 🙂 Generalno sam za zdrav stil života ali imam i “slabosti”.

Samoopis
Sada mi je cilj reći vam nešto o sebi. Ljubazan sam, vrlo društven, nježan i odan. Pun sam razumijevanja i uvijek spreman pomoći. Kad sam bio dijete, sanjao sam da postanem slastičar! Volio sam slatkiše, ali mi mama nije dala da ih jedem puno! Uvijek je tvrdila da će mi povrijediti zube. Pa sam mislio da ću postati slastičar i jesti slatkog koliko želim! Sad je jako smiješno prisjetiti se ovoga. 🙂 Ali, ima nešto u životu što je slađe od slatkiša i korisnije sigurno. Pogodi što je to? To je vezano uz moj posao i moj hobi!) Sigurna sam da sam odabrala najzanimljiviji posao na svijetu! To me je oslobodilo svake osude i prisililo da prihvatim bilo koji oblik ljudske sreće. Ljudi su tako različiti! A ono što je dobro za jednoga može biti otrov za drugoga. Za mene je sreća vrlo jednostavna! I što sam starija, čini mi se lakše. Sad znam da ne treba ništa komplicirati! U jednostavnim stvarima trebate pronaći i osjetiti sreću! Mislim da je lijepo s godinama postati mudriji i shvatiti toliko stvari u svom životu, osjetiti ih drugačije. Život je prekrasan.

Tražim
Cijeli život sam sanjala da pronađem muškarca koji će osvojiti moje srce, postati moj muž, partner, najbolji prijatelj, ljubavnik i moja duša. Tražim pravog muškarca koji će se moći odlučiti za život, koji će me poštovati kao svoj izbor, a ne prevariti me iza leđa. Zaista cijenim čovjekovu sposobnost da brine i naravno da može održati svoju riječ. Ako je muškarac fin prema meni, ali agresivan prema svojoj rodbini ili ljudima oko sebe – to će mi prije svega smetati i zapitati se je li taj muškarac iskren prema meni. Želim da moj muškarac bude stvaran, a ne da se pretvara da je bolji nego što zapravo jest. Neću prihvatiti laži i pretvaranje! Očekujem da poštuje mene i moje stajalište. Nadam se da me neće pokušati promijeniti, slomiti ili poniziti. Smisao za humor je lijep bonus jer se volim smijati. 🙂

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPDO:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Anonimno

    1. travnja 2022. at 12:54

    Stela javi mi se na mesenderu da se dopisujemo ok.

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?