Interesi
Volim sport, posebno odbojku. Volim crtati i baviti se šivanjem, a također volim čuvati svoje sobne biljke.Trudim se da svoje slobodno vrijeme učinim zanimljivim i plodnim. Volim biti aktivna – mogu ići u šetnju ili u teretanu. Također sam profesionalni suvremeni plesač. Volim provoditi vrijeme u prirodi i piknike. Volim kuhati vrlo ukusna jela, stvarati udobnost doma. Volim čitati. Jeste li spremni prihvatiti zgodne Ruskinje?

Samoopis
Radim kao konobarica u grill baru jer volim komunicirati s ljudima. Imamo dobar tim i to mi se jako sviđa. Volim služiti ljudima i pružiti im dobro raspoloženje. Bavim se sportom. Volim gledati komedije. Slike crtam akvarelima. Jako volim životinje i imam mačku. Obožavam toplo vrijeme i more, pa sanjam da se preselim u Odesu gdje se mogu svaki dan diviti moru.

Tražim
Želim da moj muškarac bude ljubazan, simpatičan, društven i vrlo zanimljiv.Tražim ljubaznog, nježnog, privrženog, brižnog, jednostavnog čovjeka koji voli život. Želim da me podržava i da bude pouzdana osoba koja bi me voljela i poštovala. Pa ipak, jako bih cijenila pouzdanog muškarca koji je spreman poraditi na vezi ako je potrebno. Dugo sam odlučivala doći u međunarodnu bračnu agenciju, a sada sam tu i vjerujem da ću ovdje pronaći svog muškarca.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?