SUADA TRAŽI LJUBAV I RAZUMIJEVANJE – Ljubavni Spoj

Interesi:
Moji su interesi i hobiji brojni: preširoki za nabrajanje. Počnimo s glazbom, pjevanjem, plesom, bavljenjem sportom, plivanjem, trčanjem, komunikacijom sa zanimljivim osobama, pametnim filmovima i, da, da, kuhanjem! Pridružite se mom klubu interesa!

Samoopis:
Ja sam dobrodušna, draga djevojka, ne nagle naravi, ljubazna. Ali ako je nešto suprotno mojim idealima, mogu biti sasvim drugačiji. Uvijek vjerujem u najbolje u ljudima, u sretan kraj. Prijateljski raspoložen, uporan, mekan, oslanjajući se na svoj vlastiti, iskren, iskren, nasmijan, nepredvidljiv, povjerljiv, pun ljubavi život, djecu, životinje i samo zanimljive osobnosti. Nikad mi nije dosadno.

Suada traži:
Vjerujem da nisam jedinstvena kada kažem da je muškarac kojeg tražim ljubazan, iskren, pun ljubavi i brige, s visokim moralnim kvalitetama i obiteljskim vrijednostima. Čovjek koji se poput mene traži predanost, povjerenje, ljubav i uzajamno poštovanje. Voljela bih pronaći muškarca koji će ga jako voljeti, visoko ga poštovati i bezrezervno mu vjerovati.

UKOLIKO MI SE ZELITE JAVITI MOZETE TO URADITI NA PROFIL ISPOD:
PROFIL

Facebook Komentari

Pročitajte i ovo :  Radmila TRAŽI Pravog

One comment:

  1. Dejan Mihajlovic

    12. prosinca 2020. at 15:06

    cao, pisi pa da malo caskamo

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up