Interesi:
Vodim aktivan životni stil. Idem u teretanu (poput bavljenja oblikovanjem, pilatesa, joge). Volim putovati, čitati, razvijati se.

Samoopis:
Pozitivna sam, draga i vedra dama. Odgovorna sam, pouzdana i stabilna. Znam braniti svoja mišljenja. Ali nisam tvrdoglav. Znam slušati i čuti logične argumente. Moja reakcija na kritiku je apsolutno normalna i u stanju sam analizirati. Ne bojim se priznati svoje pogreške. Volim čistoću i red u svojoj kući, ali nisam pedantna.))) Znam kako stvoriti udobnost u svojoj kući i skuhati ukusnu večeru.)))) Ja sam romantična dama.))) Ja ću moći napraviti odmor od uobičajenog radnog dana)).

Suada traži:
Tražim muškarca s dobrim smislom za humor, optimista koji zna voljeti i prihvatiti ljubav. Moj bi čovjek trebao biti brižan i velikodušan. Čovjek koji je financijski stabilan. Dobar i odgovoran čovjek. Što se mene tiče, savršeni odnosi znače odnose u kojima se partneri međusobno vjeruju i podržavaju u svim aspektima svog života, u radosti i tuzi, uvijek zajedno, gdje postoji uzajamno poštovanje i razumijevanje. Važno mi je biti blizu voljenog muškarca, dati mu samopouzdanje i nadahnuti ga.

UKOLIKO ZELITE JAVITE MI SE NA FACEBOOK ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Žarko Zelincevic

    21. prosinca 2020. at 14:53

    Želim neobavezno druženje sa razumnim ženama, a možda to postane i nešto više.

  2. Borce

    22. prosinca 2020. at 2:51

    Zdravo mozemo ostvariti kontakt

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?