interesi:
Bavim se sportom. Volim kazalište i filmove, koncerte i društvena sam osoba. Volim putovanja i čitanje. Moj dom je moje utočište koje uživam čineći ga ugodnim i ugodnim za povratak.Takodje za sebe mogu reci da sam i jako nezavisna zena sto bas nije tipicno za zene iz naseg kraja Bosne itd,I smatram da bi i moj buduci muskarac trebao biti slican meni to bi bilo jako pozeljno jer bi se bolje slagali,isksutvo mi je pokazalo da jednostavno sa potpuno drugacijim musakrcima od sebe jako tesko mogu da funkacionisem,i to je jedan od razloga iz koga sam rijesila da nadjem ili pokusam naci partnera na ovaj nacin

Samoopis:
Ja sam iskrena, nježna, pristojna, radosna, aktivna, brižna, pažljiva, šarmantna i lijepa, optimistična, druželjubiva i dobrodušna dama koja je spremna pronaći svoju drugu posebnu polovicu kako bi zajedno živjeli u posebnoj sreći.

Suada traži:
Potreban mi je pouzdan, pošten, pristojan, samouvjeren, uravnotežen, brižan, duhovit, pažljiv, nježan i dobrodušan muškarac koji je aktivan, ali najviše uživa kod kuće sa svojom obitelji.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari

Pročitajte i ovo :  kako upoznati najzgodnije djevojke na netu

One comment:

  1. samir

    11. ožujka 2022. at 22:03

    Prelijepasi .

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

error: Content is protected !!