Interesi:
Obožavam modu, popularnu glazbu, putovanja, čitanje i sport. Volim raditi ljepotu i uvijek se trudim izgledati atraktivno! Obožavam more i kad imam priliku uvijek odem na odmor! Volim zdravu hranu i dobar sam u kuhanju. Trudim se voditi zdrav način života. Nadam se da ste sa mnom na istoj stranici! Ako ne – bit će mi drago saznati više o vašim interesima i podijeliti ih s vama!

Samoopis:
Šarmantna sam, draga, poštena, dobro obrazovana i inteligentna. Ja sam mlada žena s lijepim osmijehom i dobrim smislom za humor! Jako sam brižna, ljubavna i pažljiva! Jako sam romantična i nadam se da ću u budućnosti imati puno sretnih, romantičnih, strastvenih trenutaka sa svojim posebnim muškarcem! Volim raditi iznenađenja i imati avanture! Želite li saznati više o meni? Pa mi napišite!

Suada traži:
Svog partnera zamišljam kao ljubaznog gospodina, koji se zna ponašati prema svojoj dami! Vjerujem u romantiku i nadam se da imate romantičnu dušu i želju da volite i budete voljeni! Trebam brižnog, ozbiljnog i samopouzdanog muškarca. Ako ste spremni učiniti me najsretnijom ženom na cijelom svijetu, učinit ću isto za vas! Sve je u našim rukama, slažete li se sa mnom?
UKOLIKO SMATRATE DA STE PRAVI ZA MENE DODAJTE ME NA FACEBOOK!
https://www.facebook.com/semso.klincevic

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?