Profesorica iz Arkanzasa, Lea Kvin (44), osuđena je na 58 dana zatvora nakon što je priznala da je prije 13 godina imala polne odnose sa učenikom, prenio je “Dejli mejl”.

Kvin, nastavnica fizičkog, priznala je tek ove nedjelje krivicu, iako je još 2010. godine imala odnose sa učenikom, koji je u to vrijeme imao 17 godina. Njih dvoje su imali odnose u njenom školskom kabinetu, kupatilu i njenoj kući.

Intimni čin se dogodio 2010. godine, kada je srednjoškolac imao 17, a ona 31 godinu. Pošto savezna država Arkanzas nema zakon o zastareljosti ovog djela, Kvin se 13 godina kasnije suočila sa optužnicom.

Iako je granica za pristanak maloljetnika za intimn3e odnose u Arkanzasu 16 godina, profesorima mogu da imaju odnose sa učenicima tek kada napune 18 godina.

Ona je pristala da više nikada ne bude profesor, kao dio nagodbe sa tužilaštvom.

Kvin će morati da se registruje kao i prestupnik i moraće da ide na tretman za intimne napasnike.

Kako se navodi, Kvin je mladića poljubila tokom kampovanja, a njegov dnevnik je takođe otkrio i neke druge intimne trenutke između njih dvoje.

Učenikovi roditelji, profesoricin muž i još jedan nastavnik potvrdili su takođe sve sumnje.

U sudskim dokumentima stoji da se Kvin sprijateljila sa učenikom nakon košarkaške utakmice i da su počeli da se druže i van škole. Navodno, i muž je nekoliko puta uhvatio u krevetu sa učenikom. U trenutku hapšenja Kvinova je predavala đacima od trećeg do petog razreda, a tim poslom se bavila 20 godina.
IZVOR:(Naj portal)

Facebook Komentari


One comment:

  1. Radiša

    4. listopada 2023. at 7:42

    Pa onda je trebalo i Brižit da odgovara za Emanuela ilisu dvostruki aršini koji su u TRULOM KAPITALIZMU svakodnevno aktivni

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?