Zajedno su osam godina, a ćerka im ima tri godine.

– Mislio sam da je moja suprugu izgubila interes za intimnim odnosima nakon što je rodila našu ćerku, ali ispostavilo se da me vara sa partnerom njene prijateljice i to u našem krevetu. Ali to joj nije prva afera – napisao je jedan muškarac za The Sun.

Zajedno su osam godina, a ćerka im ima tri godine. Mislio je da im je odnos dobar, ali njihov intimni  život stao je nakon rođenja deteta. No, njega je počelo da muči što je ona postala tajnstvena kad je u pitanju njen mobilni telefon.

– Jednog dana video sam poruku od njenog ljubavnika. Ostao sam u šoku jer je to bio partner njene prijateljice. Shvatio sam da dolazi kod nas dok sam ja na poslu i onda imaju odnos u našem krevetu. Tada smo se posvađali i ona je priznala aferu – zaključio je, pa sada pita stručnjaka za partnerske odnose šta da radi.

Uz to, dodao je, sumnja da je i ranije bila neverna.

– Stres zbog bebe često razdvaja parove, pa je najbolje da pričekate sa dodatnim proširenjem porodice. Morate shvatiti da se dogodila velika promena u njoj nakon rođenja deteta, iako to ne opravdava njeno varanje. Pokušajte obnoviti poverenje i spasiti vašu vezu. Pomoći će vam savetovanje za parove, pa i u intimnim problemima – odgovorila mu je specijalistkinja za partnerske odnose.

IZVOR:SRBIJA.DANAS

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?