LIK

Nemojte me smatrati dosadnim! Ali iskreno, nije mi problem stvoriti damu. Možete biti mirni u vezi s tim) Nikada ne kršim pravila. Nikada ne prelazite cestu na crveno svjetlo. Roditelji su me naučili da budem dobra osoba, iskrena prijateljica i vjerna buduća supruga)) bez nagovještaja, samo vam kažem činjenicu. Nisam ja taj koji se boji poteškoća! A preseljenje u stranu zemlju me ne plaši. Nakon putovanja u neke strane zemlje poput Italije, Grčke i drugih imam osjećaj da se mogu lako prilagoditi životu u bilo kojoj zemlji.

INTERESI

Šoping, Moda, Ležanje na plaži, Automobili, Sport,Imam puno interesa. Među njima najdraže su mi vožnja biciklom i fotografiranje. Ne mogu reći da sam profesionalni fotograf, ali sam vrlo blizu da to postanem u bliskoj budućnosti. U slobodno vrijeme volim se sastajati s prijateljima, čitati knjige ili jednostavno ići u kino. Također sam jako strastven u putovanjima.

NJEZIN TIP MUŠKARCA

Želim započeti novi život s pristojnim, pozitivnim, ljubaznim i brižnim čovjekom. Želim mu biti na prvom mjestu. Želim se osjećati s njim kao cvijet pod blistavim suncem. Bit će sjajno ako želi odgajati naše odnose u povjerenju, pažnji, ljubavi, razumijevanju i toplini.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Darko

    26. travnja 2022. at 16:29

    Seceru tusam 00381654248244 Darko 50g

  2. Pingback:TAMARA(29)”MOMAK ME NAPUSTIO ŽELIM PRONAĆI STARIJEG MUŠKARCA ZA DRUŽENJE”DODAJTE ME NA FACEBOOK” – Ljubavni Spoj

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?