Interesi:
Imam širok spektar interesa i hobija, pa se nikada ne osjećam dosadno sa svojim životom. Bavim se sportom i aktivnostima na otvorenom. Idem u teretanu da bih održavao kondiciju. Biciklizam, šetnja parkom, igranje tenisa ili kuglanje su moje omiljene vrste aktivnosti. Volim posjećivati ​​različite kulturne i javne događaje poput kazališta, koncerata, izložbi. Zanima me čitanje, posebno povijesnih knjiga. Moj hobi je fotografija. Uvijek se osjećam dobro provodeći vrijeme na otvorenom, slušajući glazbu ili gledajući film.

Samoopis:
Mogu se opisati kao minimalistička, draga, lagana, brižna i sanjarska žena. Imam čisto srce, zato se trudim koliko god mogu pomoći djeci koja su u nevolji. Smatram se brižnom i voljenom majkom, pouzdanom i iskrenom prijateljicom, dobrom domaćicom i nadam se da ću postati nježna i vjerna supruga za svog budućeg supruga. Obožavam sve lijepo i jedinstveno. Uvijek se trudim da moj dom bude čist, topao i ugodan.

Suzana traži:
Tražim snažnog, odgovornog, ljubaznog i lakog muškarca koji ima smisla za humor i pozitivnu osobnost. Trebao bi voljeti prirodu i djecu, a naša obitelj uvijek bi mu trebala biti na prvom mjestu. Voljela bih da bude velikodušan i pažljiv, odan, smiren i uravnotežen, ali i dalje spreman za neke spontane i romantične stvari. Volio bih na ovom mjestu pronaći svog pravog prijatelja, svog životnog partnera, svoju ljubav – sve bi trebalo biti u jednoj osobi! Trebam muškarca s kojim se mogu osjećati lako, sigurno i slobodno, nekoga tko će se dobro brinuti za mene i mog sina.

Ukoliko mi se zelite javiti,mozete to uraditi na profilu ispod:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?