Interesi:
Volim različite vrste glazbe i filmova. Od svih sportskih aktivnosti uživam u snowboardu. Također uživam izlaziti i posjećivati ​​nova mjesta. Zanimaju me slikanje i čitanje. Vrlo sam znatiželjna i inteligentna osoba.

Samoopis:
Izuzetno sam iskrena, draga, pozitivna i otvorena djevojka. U životu sam ozbiljan i razuman, ali ljudi i dalje vole moj smisao za humor i moju veselu osobnost. Društvena sam, pouzdana, trudim se biti aktivna i višestrana kroz život. Moje srce je nježno i čezne za ljubavlju i odanošću.Ja sam jednostavna Srpska žena. Radim i volim svoj posao, sastajem se sa svojim prijateljima da podijelim novosti i nove dojmove. Jako volim svoje kćeri i unuke i uživam provoditi vrijeme s njima. Kako starimo, shvaćamo da su važne stvari jednostavne i da su uvijek oko nas. Zaboravljamo uživati ​​u životu jer smo uvijek zauzeti poslom i ostalim kućanskim stvarima. Dakle, sada sam ovdje da upoznam dobrog čovjeka, s kojim ćemo uživati ​​u jednostavnim važnim stvarima.

Suzana traži:
Slika muškarca s kojim bih se osjećala ugodno i sretno je u mojoj glavi i srcu. Trebao bi biti pozitivan, inteligentan, duhovit, pouzdan, usmjeren na cilj, nježan, aktivan i brižan.Smatram da se odnosi trebaju temeljiti na prijateljstvu. Dakle, ne tražim samo ljubavnika. Tražim prijatelja. Želim imati intimnu vezu, ali želim biti u blizini muškarca koji će me podržati u mojim nastojanjima, s kojim će biti zanimljivo razgovarati o različitim temama.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?