interesi:
Radije provodim vrijeme sa sinom i prijateljima. Volim aktivan stil života. Obožavam aktivnosti na otvorenom i ribolov. Volim sport. Više volim zdrav način života. Tri puta tjedno odlazim u teretanu. Također volim trčati i plivati. Ja volim kuhati. Volim eksperimentirati sa sastojcima raznih jela, a proučavam recepte iz različitih zemalja volim napraviti udobnost i ljepotu u svojoj kući. Jako volim cvijeće gljive. Moj hobi je vrtlarstvo. Volim pletenje i vezenje. Često poklanjam darove načinjene mojim rukama. Imam različite interese. Volim proučavati nešto novo. Pomaže mi da proširim granice svog unutarnjeg svijeta. Volim posjetiti muzeje, kazališta, filmove, razne koncerte i umjetničke galerije. Volim svoj grad i njegovu povijest. Volim hodati, kad je lijepo vrijeme. Također volim posjećivati ​​nova mjesta i upoznavati nove ljude. Obožavam slušati glazbu i pjevati svoje omiljene pjesme sa svojim franjevcima. Također volim plesati. Moj hobi je i čitanje knjiga. Volim detektivske priče i romane.

Self-Opis:
Vrlo sam društvenA zbog toga imam mnogo prijatelja. Mogu reći da me cijene. Ne volim sukobe i svađe. Poštujem misli i poglede drugih. Iskrena sam i odana, a isto tražim i kod ljudi oko sebe. Moja vedrina i optimizam uvijek mi pomažu u rješavanju problema u svakodnevnom životu. Ja sam dobro obrazovana, kreativna i energična osoba. Ali istodobno sam nježna i romantična.

Svetlana traži:
Želim živjeti s nekim do kraja života. Želim graditi vezu utemeljenu na iskrenosti, povjerenju i istinskoj ljubavi i osjećati podršku svoje voljene svaki dan, posebno u teškim situacijama. Voljela bih imati zajedničke interese i snove. Obitelj je za mene najvažnija. Želim se brinuti o svom voljenom mužu i našoj djeci. Želim provesti romantične večeri s voljenim muškarcem u blizini kamina, romantične večere uz svjetlost svijeća i šetnju plažom. Dajem nekome svoju ljubav, nježnost, brigu i naklonost i usrećit ću ga. Sanjam da moj voljeni bude najsretniji čovjek na svijetu sa mnom.

Ukoliko zelite kontaktirati osobu s oglasa,to možete uraditi besplatnom registracijom na sajtu

https://ljubavnispoj.com/

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?