Interesi:
Pa, prije svega bih želila reći da vodim aktivan životni stil. Čitanje i putovanja daju mi ​​veliku priliku da se razvijem, da ne izgubim zanimanje za ovaj život i njegove tajne, da mogu uživati ​​u svakom svom danu! Jako volim slušati glazbu i svirati klavir. Moja strast je ples. Obožavam ples! Volim i kuhati.

Samoopis:
Posjedujem veselu narav i vrlo lagodnu osobnost. Vrlo sam strpljiva i tolerantna. Cijenim prijateljstvo, predana sam prijateljica i nekonfliktna osoba. Ali moja glavna vrijednost u mom životu je moja obitelj. Sada je moja obitelj moja kći i naš mali pas. Izuzetno sam aktivan, uvijek pun energije i pozitivnog stava. Volim svoj život. U mogućnosti sam uživati. Brižna sam, pažljiva i dobrodušna.

Svetlana traži:
Nadam se da ću upoznati vrlo aktivnog, obiteljski orijentiranog i razumljivog muškarca koji bi posjedovao dobar smisao za humor, koji bi bio zanimljiv, pouzdan i muškarac s jednom ženom. Želim da možeš uživati ​​u svom životu baš kao i ja i da želim brinuti i davati ljubav svojoj jedinoj ženi!
UKOLIKO ZELITE DODJATE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Grambozov

    2. travnja 2021. at 11:38

    Zdravo

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?