interesi:
Čitanje, putovanja, otkrivanje novih stvari.Dopustite mi da vam kažem nešto o sebi. Ja sam ljubazna i lagodna dama iz Ukrajine, koja je oduvijek sanjala da živi u inozemstvu. Imam ljubazno, ali slomljeno srce i nadam se da ću pronaći čovjeka koji ga može izliječiti. Izuzetno sam točna i volim kad je sve po planu. Uvijek se nastojim nasmiješiti i ostati pozitivan bez obzira na sve. Ne volim tužne misli i pokušavam ih otjerati.

Samoopis:
Uvijek mi je teško reći kakva sam osoba. Čini mi se da izgledam kao pčela jer sam stalno u pokretu i trudim se puno raditi. Imam blag i ljubazan karakter. Ja sam prilično otvorena osoba, tako da ljudi uvijek lako pronađu komunikaciju sa mnom. Ja sam zrela žena koja zna što želi od ovog života. U nadi da muškarci i dalje mogu voljeti poštene i iskrene žene, došao sam na ovu stranicu. Nikad nije kasno da usrećimo jedno drugo, slažeš li se sa mnom?

Svetlana traži:
Nije važno koje su vaše godine, visina i težina. Privlače me oštar um, otvorena duša i šarmantan osmijeh. Vidim kraj sebe čovjeka koji želi imati obitelj, u kojoj će biti poštovan, shvaćen i voljen. I mislim da će za to biti spreman dati toplinu, brigu i svoju ljubav. Jer čini mi se da svaka žena želi da muškarac ne samo da govori slatke riječi nego i glumi. Ako ste i sami na ovom svijetu, spreman sam postati vaš vjerni prijatelj i dio vašeg života pun ljubavi. Samo mi pišite!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Davor Taranjac

    30. studenoga 2023. at 12:55

    Zdravo,
    na FB sam,1980 god.
    Neces se pokajati, ako si za cvrstu vezu sa pravim staromodnim muskarcem iz Slovenije.

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?