Interesi
Sport za mene nije samo hobi, već način života. Aktivno se bavim tjelesnim vježbanjem, bilo da se radi o trčanju, plivanju, jogi ili fitnesu. Volim kuhati i eksperimentirati u kuhanju. Kuhanje ukusnih jela za mene je umjetnost. Fotografija je moj način bilježenja životnih trenutaka. Obožavam životinje i s njima imam posebnu vezu. Također putovanja, razne izložbe i koncerti, kazalište, samorazvoj itd.

Licni Opis
Ja sam kreativna osoba koja je inspirirana ljepotom i harmonijom u svijetu. Moja ženstvenost se vidi u svemu što radim iu mom odnosu prema životu. Cijenim umjetnost i ljepotu i pokušavam ih unijeti u svoj život i živote ljudi oko mene. Moje obrazovanje ima važnu ulogu u mom životu i uvijek težim ka znanju i samorazvoju. Društvena sam i lako nalazim zajednički jezik s različitim ljudima. Moj optimizam je moj unutarnji pogon. Vjerujem u svijetlu budućnost i uvijek u svemu pokušavam vidjeti pozitivnu stranu. Moj optimizam mi pomaže da prevladam poteškoće i pronađem radost u malim stvarima. Ponosan sam na to što jesam i uvijek sam spreman podijeliti svoju energiju i inspiraciju s onima oko sebe.

Tražim
Želim da moj partner bude pažljiv prema mojim osjećajima i potrebama. Važno je da uočava i sitne detalje i pokazuje brigu. Važno mi je da me partner razumije i da me želi saslušati. Moramo biti sposobni komunicirati otvoreno i iskreno. Svatko od nas treba svoj osobni prostor i vrijeme. Želim da moj partner poštuje moju individualnost i da mi daje slobodu da budem ono što jesam. Cijenim inteligenciju i zanimanje za svijet. Važno mi je da se naš odnos temelji na međusobnom poštovanju, razumijevanju i podršci. Vjerujem da me pravi partner može upotpuniti i učiniti naš život bogatijim i sretnijim.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?