SVETOSLAVA(41)#USAMLJENA SAM I ŽELIM DRUŽENJE I PRIJATELJSTVO JAVITE SE” – Ljubavni Spoj

Interesi:
Volim nešto raditi vlastitim rukama. Keramika, origami ili vez su za mene. Izrađujem mekane ručno rađene igračke. Ne volim baš aktivnosti na otvorenom, ali biciklizam je moja slabost. Ljeti se volim klizati po gradu. Također, volim seksualno usku odjeću biciklista. :)) Volim moje prijatelje. Moja je kuća uvijek otvorena za moju obitelj i prijatelje. Volim organizirati kućne zabave!

Samoopis:
Ja sam vrlo racionalna dama. Ne živim u oblacima. Možda se čini da sam pomalo ciničan. Ovo je zdravi skepticizam. Odrasla sam žena i već dugo znam što trebam. Volim razmišljati nekoliko poteza unaprijed. Volim smišljati planove. Ja sam ekonomist i vjerojatno je to iznjedrilo moju točnost. Najteže mi je čekati. Mrzim čekati.

Svetoslava traži:
Treba mi miran i strpljiv čovjek, onaj koji mi može u potpunosti vjerovati, onaj za kojeg će moje mišljenje biti važno. Ne treba mi sponzor, potreban mi je partner. Želim proći kroz ovaj život u jednom smjeru i podjednako razmišljati. Želim biti dio cjeline. Moj će čovjek za mene postati cijeli svijet. Spremna sam dati sve što imam zauzvrat za ljubav jer je ovo najvažnija stvar u životu.

UKOLIKO ŽELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari

Pročitajte i ovo :  LJILJANA(37)"ŽELIM DRUŽENJE I LJUBAV DODAJTE ME NA FACEBOOK"

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up