Nije im bilo izlaza iz ove situacije
Jedna taksistkinja po imenu Roni je imala veoma neobičnu situaciju prilikom jedne vožnje, kada je otkrila muža koji vara svoju ženu.

Ona je objavila video na društvenim mrežama u kojem je objasnila šta se tačno dogodilo – naime, pokupila je jednog muškarca na dogovorenoj adresi, a on je sa sobom poneo kofer i zatražio da usput pokupe još nekoga.

On se uredno na pragu kuće pozdravio sa svojom ženom i decom, a zatim seo u kola i otišao. Usput su pokupili ženu koja je sa sobom takođe ponela kofer, a kada ju je ovaj muškarac ugledao, odjednom je postao raspoložen i veseo.

Roni je videla da su se oni poljubili na zadnjem sedištu automobila, a onda je shvatila da je reč o preljubi.
Nastavili su da pričaju, a onda je žena rekla: ‘Znaš da mi je dosta toga što me skrivaš. Kada ćeš ostaviti svoju ženu?’ – prepričala je Roni, koja je tajni par vratila na adresu na kojoj živi muškarac.

– Ne postoji ništa gore od varalice – žene ili muškarca. Ne radite tako nešto u mojim kolima. Karma je kučka. Budite bolji ljudi, činite bolje u životu. Danas se nije dobro završilo za njega, sigurna sam, jer su oboje imali kofere i stajali su u dvorištu kad sam otišla. Ovo je moj auto, radim za sebe. Ako odlučim da prekinem vožnju, to je moj izbor. Ako radite nešto u mom autu, imam pravo da rešim to ako smatram da je to prikladno – objasnila je taksistkinja.

IZVOR:OBJEKTIV.RS

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?