Interesi:
Volim se baviti sportom, puno plivati, putovati i razvijati se, a jako volim plesati – uvijek daje energiju.Volim se održavati u formi, posjećujem bazen, fitness klub i spa salon. Volim živjeti i osjećati toplinu sunca. Volim putovati, bio sam u Njemačkoj, Poljskoj, Češkoj. Stvarno mi se sviđa i planiram posjetiti nova mjesta, poput Amerike, Italije, Norveške i Islanda sa svojim voljenim. Poznajem svoj grad i mogu pokazati puno lijepih mjesta. Volim putovati i rado ću se sresti negdje u Veneciji, mjestu ljubavi. Sviđa li ti se?

Samoopis:
Ujutro sam nježan i brižan, volim kuhati divan doručak i uživati ​​u novom danu. I mogu ti napraviti doručak u krevet! Mislim da će vam se jako svidjeti! A navečer sam strastvena i puna energije. Ali ponekad ipak postoje trenuci kada se osjećam usamljeno, a to je sada.Za mene je jako važno biti pošten i iskren. Želim pronaći vezu ovdje. Ne lažem niti se igram. Prvo što želim da znate o meni, ja sam vrlo krhka, nježna i čista dama. Trebam snažno rame, muškarca koji bi mi pomogao da se osjećam voljenom.

Tamara traži:
Trebam partnera za životno putovanje u kojem ćemo zajedno uživati. Život je pun različitih emocija i snažne energije. Dočekivati ​​svitanje i ispraćati zalaske sunca je najbolja stvar u životu, zar ne? Želim vidjeti podršku, brigu i poštovanje u svom muškarcu i spremna sam uzvratiti. Ostalo ću ti reći osobno. Jeste li spremni doći u moj svijet ljubavi i nježnosti?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


One comment:

  1. Kemal Durakovic

    2. prosinca 2023. at 22:05

    Ja sam za druzenje

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?