interesi:
Veliki sam obožavatelj čitanja. Volim putovati i ići u razgledavanje. Sportske aktivnosti su također među mojim hobijima. I mene fasciniraju kino i zanimljive izvedbe. Kad je lijepo vrijeme, nikad ne odbijam dugu šetnju ili ukusan piknik.Moje zanimanje je frizer. Kada sam počela razmišljati o tome tko želim postati u budućnosti, odmah mi se u mašti pojavilo zanimanje frizera. Volim se brinuti o svojoj kosi: prati, praviti maske, sušiti fenom, pletenicu. I odlučio sam da bi se ovaj hobi mogao pretvoriti u moju buduću specijalnost.

Samoopis:
Svidjet će vam se moja neovisnost i optimizam, nekonfliktan karakter i proaktivan stav. Također sam namjeran i uvijek se držim vlastitih principa. Unatoč tome, jako sam vesela, lagodna, pozitivna, duhovita i ljubazna. Ja sam pristojna i pouzdana dama. Konačno, moja će vas nježnost i briga jako usrećiti.

Tamara traži:
Osobitu privlačnost osjećam prema veselim i pozitivnim muškarcima. Nadam se da će moja srodna duša biti vrlo optimističan, uravnotežen, pažljiv, brižan i aktivan muškarac. Također bi trebao posjedovati neovisnost, naklonost i odličan smisao za humor.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?