Interesi:
Moji hobiji nisu originalni – putovanja, kuhanje, čitanje, ples, glazba i sport. Što drugo? Moda i umjetnost. Jako mi je stalo do svog zdravlja i nadam se da ću naći muškarca koji će biti takav. Želim da budemo zdravi i sretni, pa moramo biti aktivni. Koji je vaš omiljeni sport? Hoćete li podijeliti svoje interese sa mnom?

Samoopis:
Pogledaj me! Ja sam stvaran i živ. Ja sam osoba koja želi podijeliti svoju ljubav i svoj sretni život s nekim posebnim. Osim toga, odan sam, iskren i strastven, drag i senzualan, neovisan i ozbiljan. Ovdje sam da ostvarim svoj san i budem sa svojom voljenom. Pišite mi, naučite više o meni i obećavam da ću vam ukrasti srce!

Tamara traži:
Želim razgovarati o svom savršenom muškarcu. Ljubazan je, strastven, pametan i pozitivan. Nadam se da ima dobar smisao za humor jer se volim smijati. Uvijek se trudim biti optimističan i želim da i moj budući partner bude takav. Trebam nekoga tko je mentalno zreo. Samo stvarni osjećaji između muškarca i žene mogu usrećiti ljude. Trebam takvu osobu u svom životu.

UKOLIKO ZELITE MOZETE ME DODATI NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Hodzic ibro

    14. veljače 2021. at 11:15

    Javi se na vibr 00387b62 067 424

  2. Miki

    16. veljače 2021. at 12:44

    Sam slobodan

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?