interesi:
Volim pjevati! Pjevanje je moj hobi, koji sam i učinio svojim poslom! Volim putovati, provoditi slobodno vrijeme u aktivnostima – volim planinariti u planinama ili igrati odbojku na plaži tijekom ljeta. Dobra sam domaćica i znam dobro kuhati.

Samoopis:
Sebe vidim kao društvenu, ljubaznu i simpatičnu damu. Lako me je uvrijediti, ali brzo zaboravim i oprostim. Ja sam vrlo ciljno orijentirana osoba. Volim biti prvi u svemu! Također, strastven sam i romantičan! Volim se brinuti o svojim dragim ljudima. Držim svoju riječ i prema drugima se ponašam onako kako bih želio da se prema meni ponašaju. Nisam konfliktna osoba, ali mogu braniti svoje mišljenje. Ne prestajem raditi na sebi, razvijati se kao osoba i stjecati nova znanja u svim sferama života.

Tara traži:
Ja svog muškarca doživljavam kao mudru i zrelu osobu. Razlika u godinama među nama me ne plaši. Vidim to kao prednost za nas u našim odnosima. Mora biti samouvjeren, uravnotežen i odgovoran. Voljela bih da podijeli moju strast putovanja. Voljela bih vidjeti svijet sa svojom voljenom osobom!

UKOLIKO ŽELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
facebook

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Kruno

    31. listopada 2021. at 6:15

    Volio bi da se čujemo

  2. Zaja kompozitor iz Beca(Viena)

    3. studenoga 2021. at 10:03

    Ja bi da se druzimo,naravno ako zelis .
    Slobodno nazovi kad hoces.Zivim sam.

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?