LIK
Spremna sam na sve…Ja sam žena s puno iskustva koja je uvijek ženstvena, brižna i puna ljubavi, nježna i strastvena. Znam da je teško naći muža u moje vrijeme, ali želim upoznati ozbiljnog muškarca ovdje na ovoj stranici. što želim i ne bojim se reći što mislim, a istovremeno sam i vrlo pozitivna osoba. Vjerujem da ljudima oko sebe trebamo vjerovati, ali nemojte biti naivni. Uvjeravam vas da će osoba koju volim sa mnom biti najsretnija osoba na svijetu. Znam istinski voljeti, imam veliko srce i svijetlu dušu.Ne volim sebe hvaliti, ali moja mama je pametna. haha Ja sam prilično uspješna žena koja postiže sve što želim. Sada imam svoj poznati atelje za šivanje donjeg rublja, koje je traženo među ženama. Sam dizajniram donje rublje. Uskoro planiram proširiti asortiman i proizvodnju robe. Misliš li da ja to mogu?

INTERESI
Volim sport u svojim godinama, brinem o svom tijelu, posebno neobične sportove. Volim se fokusirati na nešto i biti uspješan. Osim toga, često idem u teretanu i šetam parkom, puno trčim! sport je naše zdravlje.Volim se baviti fitnessom, vjerojatno ste to primijetili po mojoj figuri. haha Sport je sastavni dio mog života. Pazim na svoje tijelo i stoga se pravilno hranim. Nekoliko puta godišnje pokušavam otići na skijališta radi skijanja i bordanja. Mogu vam dati majstorsku klasu. haha Sve moje slobodno vrijeme oduzima mi posao. Ne mogu reći da mi je ovo hobi, ali jako ga volim i uživam radeći ovaj posao. Moj posao mi daje puno prilika da putujem, otkrivam i otvaram nova mjesta, pronalazim nove mogućnosti za budućnost. Nevjerojatno je!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Nadam se da će nam ova stranica za upoznavanje pomoći da budemo zajedno! Imam snažne obiteljske vrijednosti i želim biti tvoja buduća žena. Čekam te. Registrirao sam se na stranim stranicama kako bih pronašao muškarca koji traži ukrajinsku djevojku…. Obećavam da ću postupati s tobom s pažnjom, ljubavlju i pažnjom. Ja sam draga i puna ljubavi, sanjam o stanu sa dvoje djece, voljenim čovjekom i psom……..nađi me uskoro dragi moj čovječe………….ja sam čekam te puno……..Ne tražim posebnog muškarca, znam da se to ne događa, sve te priče o “drugom poluvremenu” su laži za curice, jao. Samo želim da moj muškarac bude na istoj valnoj duljini. Ako mislite da smo slični, onda “uhvatite val” i pišite mi pa ćemo otići u ocean novih emocija.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?