Neobična ispovest mlade žene izaivala je buru reakcija na društvenim mrežama

Neobična priča jedne Britanke zapalila je društvenu mrežu TikTok na kojoj je ona pratiocima priznala kako podstiče partnera da spava sa drugim ženama, jer to zapravo uzbuđuje nju.Kako je navela Ejmi Pond (25), nju zapravo najviše uzbuđuje “osećaj poniženja kada joj on saopšti da je bio sa ženom koja je bolja u krevetu od nje”.
Uzbuđuje me kada on uživa u drugim ženama – ispričala je Ejmi na TikToku. – Jednostavno me pali poniženje i ljubomora i teško mi je da objasnim zašto mi se to sviđa. Uzbudim se kad me ponizi pričama da je neka žena bolja od mene, strastvenija u krevetu… To mi se iz nekog neobjašnjivog razloga sviđa.

Ona objašnjava da to što njen suprug spava sa drugim ženama ne smatra preljubom. Ne smatram da me vara. On nije nepošten prema meni, znam sve šta radi, s kim je i gde je. Nemam želju da to gledam i učestvujem u tome, ali uživam kada dođe kući i prepričava mi šta je radio, kako mu je bilo, kada mi opisuje intimne odnose sa tom ženom i kaže mi u čemu je ona bolja od mene. Pre bih to nazvala avanturama, nego varanjem – kaže Ejmi.

Njeni pratioci na drustvenim mrezama su se interesovali kako je došla na ideju za tako nešto, pa su je pitali kako je to predložila partneru i kako je on reagovao.Ejmi je rekla da se ne seća tačno kako mu je dala takvu ideju, ali da se seća odlično njegove reakcije. Prvo je mislio da je to neka moja pakost ili zamka. Smatrao je da sam mu dala tu dozvolu da bih našla razlog da ga ostavim. Ali to nije bilo istina – objasnila je ona.
Ejmi kaže da ga je podsticala da se viđa sa drugim ženama. Čak sam mu napravila i profil na jednom sajtu za upoznavanje. Znam da to nije za svakoga, jer je nastrano, ali smatram da bi partneri u monogamnim brakovima trebalo više da se opuste – rekla je Ejmi.

Nekoliko pratilaca je pitalo: “Da li ti smeš da spavaš sa drugim muškaracim?”

Ejmi je na to odgovorila:Ne radi se o tome da li mi je to dopušteno, mene jednostavno ne privlači da spavam sa drugim muškarcima. Ne želim nikog drugog. Uživam u tome što moj muž spava sa drugim ženama i to je to.

IZVOR:SRBIJA.DANAS

 

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?