LIK
Jako volim svoj posao, uzgajam orhideje i putujem! Ne mogu zamisliti svoj život bez sporta! Volim igrati bejzbol i košarku! Volim uživati ​​u komunikaciji s pravim i iskrenim ljudima! Volim prirodu, roštiljanje i iskrene razgovore! Mislim da vrijedi biti bolji prema svijetu i on će vam uzvratiti! Živim aktivno i mislim da će kretanje produžiti mladost i zdravlje!

INTERESI
Kažu da su najstrastvenije djevojke u Španjolskoj, i to je istina. Moj lik upio je temperament vruće sangrije i slatke note smirenosti karakteristične za stanovnike Katalonije. Mek sam i popustljiv s bliskima, ali strog i impulzivan s podređenima. Ambiciozan i znam što želim. Otvoren prijateljski i omogućuje vam da uživate u svakom trenutku ovog prekrasnog života

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim čovjeka koji mi odgovara u sustavu ključa i brave. Želim se kupati i kupati u ljubavi, brizi i nježnosti. Spremni dati sto puta više. Zanima ga muškarac koji jasno zna što hoće, govori i govori. Spremni za nove avanture u životu. Sposoban voljeti i biti voljen. Želim ponovno otkriti ovaj život i podijeliti te osjećaje s tobom…samo me pronađi!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD.

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?