Interesi
Volim putovati, posjećivati ​​nova mjesta, čitati dobre knjige, gledati modne revije, pomagati životinjama i ljudima, kuhati, skupljati male kipiće i ostalo.Moj svijet je vrlo šaren i svijetao, ali ne može svatko ući u njega. Ali ako napraviš korak u meni – naći ćeš buket energije, ljubavi života, pozitive i optimizma!!! Ljubazna sam i pažljiva. Rekao bih da sam romantična i nježna djevojka. Ne bojim se izraziti svoje osjećaje. Trudim se biti iskren i iskren prema ljudima jer mislim da će laži uvijek izaći na vidjelo. U svakoj situaciji pokušavam pronaći nešto dobro. Uživam pjevati, šetati parkom i uživati ​​u ljepoti naše prirode. Volim slušati lijepu glazbu i slatke pjesme. Također volim sport, vođenje i aktivan način života, volim aikido i osjećam unutarnji sklad! Čitaj me… I nikad nećeš zaboraviti susret sa mnom….

Samoopis
Komunikativna sam i nježna osoba. Jako sam sportski i uvijek u dobroj formi, trudim se izgledati nevjerojatno, tako da mogu reći da sam jako lijepa i moderna dama, koja se trudi pratiti modu i sve novo.

Tražim
Ne treba mi batman ili playboy, treba mi jednostavan čovjek, koji će svoju obitelj staviti na prvo mjesto i želim znati da mu u svakoj situaciji mogu vjerovati.Sanjam da imam odgovornog čovjeka koji može brinuti o sebi i svojoj obitelji. Bilo bi super imati neke zajedničke interese sa svojim muškarcem. Za mene je jako bitno da moj muškarac i ja imamo slične poglede na život i životne ciljeve. Tražim čovjeka koji će poštovati mene i moje misli. Trebao bi biti ljubazan i brižan.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?