Četvoro dece su joj oduzeli!Ruska influenserka koja je ostavila muža zbog pastorka rodila je ćerku.Marina Balmaševa (35) sa 14 godina mlađim pastorkom Vladimirom u vezi je od prošle godine. Njegov otac Aleksej Šavirin u međuvremenu se razveo od supruge (s kojom je bio u braku 13 godina), a ona se uskoro udala za njegovog sina.

Marina, koja je prošle godine u maju objavila da par čeka bebu, juče je na Instagramu podelila fotografiju bebe. Influenserki koja se proslavila dokumentujući svoj gubitak kilograma to je peto dete, nakon što je sa bivšim suprugom usvojila četvoro dece. Prema pisanju ruskih Vesti, sva deca ostala su posle razvoda s Aleksejem, nakon što je sud njoj uskratio bilo kakvo roditeljsko pravo.

Šavirin(45) kaže kako mu je bivša supruga “zavela sina”. “Nisu imali stida, seksali su se i kad sam ja bio kod kuće”, rekao je. “Oprostio bih joj prevaru – da mi to nije bio sin”.”Trčala je u krevet mog sina iz naše spavaće sobe dok sam ja spavao… Nakon toga bi se vratila i ležala u krevetu sa mnom kao da se ništa nije dogodilo.”

U međuvremenu, Balmaševa je navodno tražila predbračni ugovor sa Vladimirom, kojega poznaje otkako je imao sedam godina.

Ruska blogerka sa više od pola miliona pratilaca na Instagramu priznala je da je imala estetske operacije kako bi postala privlačnija za svog pastorka.

“Kajem li se što sam uništila porodicu? Da i ne”, rekla je svojim pratiocima.

IZVOR:SRBIJA.DANAS

 

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?