TROJKA IZ SNOVA, ŽENA SA MUŽEM DELI I NJU: “Osetila sam da se POPUNILO” (VIDEO)

Melani je svoju devojku Džeki upoznala sa svojim mužem nakon što ju je on podržao u odluci da započne paralelnu istopolnu vezu

Amerikanka Melani Morton (31) ponosno govori o svojoj poliamoriji koju je počela da praktikuje prošle godine, nakon što je suprugu Ej Džeju (35) priznala da je privlače i žene. Svoju priču i način života otkriva kroz zabavne videe na TikToku, a u komentarima ih mnoštvo ljudi podržava, posebno oni koji žive identičnim životima.

– Niste znali da je izvor ljubavi nepresušan? – upitala je ona u jednom videu u kome objašnjava kako funkcioniše poliamorija.

Melani je svoju devojku Džeki upoznala sa svojim bračnim partnerom nakon što je on podržao njihovu vezu, a kako kaže, odmah su “kliknuli”. Oni, inače, imaju i dvoje dece i u braku su od 2013. godine.

Ej Džej i Džeki su dobri prijatelji, i često izlaze kako bi se bolje upoznali, iako među njima nema romantične povezanosti. Nikome ne smeta da “dele” Melani, a Džeki kod para provodi deo nedelje i svaki vikend.

– Kad sam ušla u vezu s njom, osetila sam da se popunilo tačno ono što mi je nedostajalo. Na početku sam bila prestravljena, ali ubrzo sam shvatila da sam jako srećna u tom odnosu. Bilo mi je važno da se svidim Ej Džeju, jer je on Melani veoma važna osoba – objasnila je Džeki.

Ej Džej je objasnio da u njihovoj vezi nema ljubomore.

Sve je transparentno, Džeki i ja smo dobri prijatelji i imamo mnogo poštovanja jedno prema drugom. Veza je dinamična, ali Melani dobro balansira između nas i organizuje kako će ko da provodi vreme – kaže on.

Trio zajedno gleda filmove, idu na razne aktivnosti i provode kvalitetno vreme zajedno. Melani na TikToku prati više od 50.000 ljudi, a ponekad je optužuju da je u vezi sa dve osobe jer samo želi više pažnje.

– Ali to jednostavno nije tačno; obe veze imaju različite svrhe i nisu sebične, ima više porodica, ljubavi, povezanosti i osećaja zajedništva, to je ono što mi kreiramo. Takođe, to nije tuđ odnos, već samo naš – izričita je Melani.

Deca supružnika nisu upoznata sa ljubavnim odnosima svojih roditelja i Džeki, ali planiraju da im objasne kad završe školsku godinu.

IZVOR:(espreso.co.rs)

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?