Nije lako biti u trouglu!
Deidre je stučnjak za odnose u vezi, a ovoga puta obratila joj se devojka koja se viđa sa dva muškarca.
Prvi muškarac sa kojim sam već godinu dana ima 28. godina i sa njim proživljavam pakao, stalno me spušta i čini da se osećam loše. Drugi, koga sam nedavnoupozala je totalno drugačiji, kao svež vazduh, osećam se divno uz njega, on ima 27. godina, a ja imam 24.

Moram napomenuti da sam obojicu upoznala na internetu nase veze zapocele su prvo drugim dopisivanjem i bilo mi je jako ugodno i zanimljivo da izmenjujem poruke sa njima,nakon toga poceli smo da pricamo putem tona i to i cesto smo se i gledali na kameri,jednostavno sam nekako navikla da se cesto cujem sa njima i da komuniciramo stalno sto mi je na neki nacin davalo osecaj ispinjenosti i ugodne komunikacije koja je bila stalna.moram napomenuti da je sve nekako islo jako brzo od tog dopisivanja preko upoznavanje uzivo i moram naglasiti da su mi oba musakrca jako zanimljiva i veoma mi je bilo intenresantno dopisivati se sa njima i upoznati,ali muskarac s kojim sam vec duze oko godinu dana je u zadnje vreme postao jako naporan i imam osecaj da me nekako gusi i da me ne razume,uvek zeli da nametne svoje misljenje i trazi da uvek radimo sve po njegovom,sto me jako frustrira i ljuti,takodje je mnogo posesivan i ljubomoran,skoro uvke me kontrolise i proverava i uvek moram biti dostupna za njega kada god on t pozeli i to mi vec doavno smeta mnogo,dok ovaj koga sam nedavno upoznala je potpuno drugaciji i mnogo je opusteniji i ima mnogo jacu pozitivnu energiju koja mi se dopada mnogo vise.Ali posto se kod prvog raid o duzoj vezi jendostavno ni sama ne znam sta da radim

Želim da raskinem sa svojim dečkom, ali ne znam kako, kad god sam pokušala našao je način da se vrati.

Deidre je odgovorila: Deluje kao da je tvoj dečko neko ko voli sve da drži pod kontolom. Ukoliko si odlučila da raskineš ostani pribrana i bistrog uma. Nemoj da kažeš nešto što će ga povrediti samo zato što si odlučila da presečeš, ali budi odlučna ne dozvoli da te bilo šta pokoleba, jer si već dugo svesna da ta veza nije dobra za tebe. Ne pokazuj slabost, jer što duže čekaš, biće sve teže.

IZVOR:SRBIJA.DANAS

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?