Samanta Kiota (Samantha Ciotta) , učiteljica u srednjoj školi u Beaumontu u američkoj saveznoj državi Kaliforniji uhapšena je još u septembru zbog spolnog odnosa s 14-godišnjim učenikom, a sada je otkriveno još šokantnih detalja njenog odnosa prema maloljetniku.

Udana majka dvoje djece uhapšena je nakon što je u javnost procurio video na kojem se 14-godišnjak nalazi samo u gaćicama i majici, a u pozadini je i njegova učiteljica. Na videu maloljetnik govori kako spava s njom (učiteljicom) mjesecima, ali i da su imali odnose u troje.

Nakon što je uhapšena, policija je pretražila i njen dom u kojem je pronašla poruku koju je 32-godišnjakinja napisala svome suprugu, a u kojoj mu objašnjava svoju vezu s maloljetnikom.

Dječak s kojim je imala intimne odnose nema roditelje, a živi s rođacima. Oni su policiji kazali kako je učiteljica dolazila u njihovu kuću i predstavljala se kao 14-godišnjakova odvjetnica te mu je kupovala skupocjenu odjeću i obuću.

Nakon što se video dječaka i učiteljice počeo širiti među učenicima, jedan od njih prijavio je sve Službi za zaštitu djece. Sumnja se kako pohotnoj učiteljici ovo nije prva veza s učenikom te da ih je imala još u prošlosti, no to se treba dokazati na suđenju koje će se uskoro održati.

IZVOR:AVAZ.BA

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?