Udata srednjoškolska profesorica engleskog jezika iz New Berlina u američkoj saveznoj državi Wisconsin, dobila je otkaz i sudi joj se po dvije tačke optužnice koje joj stavljaju na teret intimno zlostavljanje maloljetnog učenika s kojim je navodno spavala u 15 navrata, prenosi portal Unilad.

Sarah Domres izjasnila se pred sudom da nije kriva, no prijeti joj kazna i do 12 godina zatvora.

Vjeruje se da je njen odnos s 15-godišnjakom započeo u maju prošle godine, dok je tinejdžer još bio djevac. No, policija nije započinjala istragu dok u januaru jedan dječakov prijatelj nije prijavio Domresovu.

Policija je tokom istrage otkrila više od 1.000 SMS poruka koje je par razmijenio, a vještačenjem njenog računara utvrđeno je da je u Googleovu tražilicu upisivala pitanje “kolika je zatvorska kazna za nastavnika koji spava s učenikom”.

Otkriven je čitav niz poruka neprimjerenog sadržaja u kojima je profesorica učenika zvala ‘bebica’.

Jedna od mnogobrojnih poruka je glasila: “Nadam se da si mislio na mene, bebice. Moram ići jer će on (suprug) uskoro doći kući. Volim te. Budi dobar, misli na mene i ni na kog drugog! Ha ha.”

Druga je pak glasila: “Strašno me privlačiš! Ne mogu dočekati našu noć da radimo što god poželimo!!!”

Domres je također poticala tinejdžera da nikome ne otkrije njihov odnos, čak i ako veza ne potraje.

“Volim te, bebice, i zauvijek ću te voljeti. Samo kažem da ako ti mene ne budeš uvijek volio, molim te da me barem voliš kao osobu koju bi to jako povrijedilo. Nevjerovatan si i značiš mi sve na svijetu. Zauvijek želim biti tvoja.”

Par je navodno većinu svojih nezakonitih susreta imao na parkiralištu, a jednom prilikom i u motelu dok je njen suprug bio na nekoj zabavi.

Jednom prilikom on ih je navodno uhvatio ‘na djelu’ no sve je završilo samo svađom. Suprug je ostao uz nju i nakon što je uhapšena.

Domresovoj je određena kaucija u iznosu od 1.000 dolara.

IZVOR;NOVI.BA

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?