Žena se požalila psihoterapeutkinji na problem sa kojim se suočila u braku.Problemi u braku nisu strana stvar, a nažalost, nekada je njihov uzrok prevara. Sa njom i njenim posledicama se nikada nije lako suočiti, a da li će neko odlučiti da preko nje pređe, stvar je izbora.Jedna Britanka se požalila psihoterapeutkinji i ispričala joj sa kakvim problemom se susrela. Od nje je zatražila savet, pa je objasnila u kakvoj se tačno situaciji nalazi.

– Kada sam uhvatila supruga kako me vara, nadala sam se da će moliti za moj oproštaj. Umesto toga, bila sam zaprepašćena kada je rekao da nas voli obe i da “još uvek nije spreman da bira – započela je priču ova žena i dodala da ona ima 45, a njen suprug 49 godina i da su zajedno od njene 18. godine Zar mu to ništa ne znači? – zapitala se ona. Dodatno je bila u šoku jer je, zbog njegove reakcije, kada je saznao da je njegov brat prevario svoju verenicu, mislila da on to nikada neće uraditi.-Međutim, nakon što se jednog dana ranije vratila iz izlaska, zatekla ga je sa drugom ženom i to u njihovom krevetu.

– Umesto da je skočio, izvinio se i rekao da je pogrešio, ostao je prileepljen uz tu ženu. Nakon što je pokupila odeću i otišla, imao je obraza da nam kaže da nas obe voli i da ne može sa zamisli svoj život bez ijedne od nas. Sada je priznao da su u vezi skoro pet godina. Otišla sam kod svoje sestre na nekoliko dana, misleći da će mu malo prostora pomoći da shvati šta je uradio – napisala je ova žena.

Situacija se, ipak, nije razrešila. I nakon što se ona vratila, on nije mogao da odluči, pa je ona odlučila da mu pokaže zbog čega bi trebalo da izabere nju. Skuvala mu je romantičnu večeru i dva puta vodila ljubav sa njim. Dok je on uživao, ona je mrzela svaku sekundu, jer se osećala prljavo i pogrešno.

Sada se pita da li bi uopšte trebalo da pokuša da ga pridobije, jer se plaši da nikada neće moći da mu oprosti i ponovo počne da mu veruje piše 24sedam. Vaš suprug zaista uživa u tome da vas obe ima na raspolaganju. Ponovo mu recite da mora da izabere i da nećete čekati. Objasnite uticaj koji upoređivanje vas dve ima na vaše samopoštovanje. Ključno je da shvatite da imate vrlo bitnu reč u svemu ovome i da bi ono što se dešava sa vašom budućnošću trebalo da bude zajednička odluka – odgovorila joj je stručnjakinja.

IZVOR:KURIR.RS

 

 

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?