Žena je trenutno u šoku i slomljena srca te ne zna što bi dalje, a sestru i supruga blokirala je na mobitelu
Neimenovana žena ostala je u potpunoj nevjerici nakon što je pronašla svog muža golog u kuhinji s njenom sestrom, jedinom članicom obitelji koja je uvijek bila uz nju. Nesretna žena, koja kuhinju opisuje kao svoj “ponos i radost”, kaže da je samo nastavila voziti nakon što je njih dvoje uhvatila gole te da je odsjela u hotelu, piše Mirror.

Ona je trenutno u šoku i slomljena srca te ne zna što bi dalje, a sestru i supruga blokirala je na svom mobitelu. Odbija prihvatiti da se sve to zaista dogodilo i osjeća se duboko izdanom od strane “dvije najvažnije osobe” u njenom životu
“Čim sam ih ugledala, sjela sam u auto i otišla. Nastavila sam voziti, samo voziti, voziti, voziti dok nisam pronašla hotel u kojem sam sad. Ne želim vjerovati. Ne znam što da radim. Moja sestra, moja jedina obitelj i moj najbolji prijatelj, onaj koji bi trebao biti uz mene i podržavati me.

“Moj muž, moja druga polovica, onaj koji bi me trebao voljeti i poštovati. Dvije najvažnije osobe u mom životu su sve uništile. Oboje sam ih blokirala na telefonu. Ne želim slušati njihove bijedne izgovore. Ne želim se suočiti s ovim. Želim se vratiti kroz vrijeme u jutro kada je sve bilo u redu”, napisala je shrvana žena na Redditu.

Ne može prihvatiti istinu
Objasnila je da je, kada je vidjela sestrin auto parkiran vani nakon što je stigla kući ranije nego inače, jednostavno pretpostavila da je svratila ostaviti hranu koju je donijela s posla. Ni u najvećem ludilu nije mogla očekivati ono što je potom ugledala.

Nesretna žena, koja je vlastitim novcem platila kuhinju, kazala je da se sada “ne može pomaknuti” te je priznala: “Ako se pomaknem, to postaje stvarno i moram prihvatiti ono što sam vidjela te smisliti što sljedeće napraviti”.

Jedan reditor ju je savjetovao: “Odblokirajte ih i pustite da njihovi pozivi idu na govornu poštu. Isključite zvono za svakog od njih u svojim kontaktima. Na taj način možete dobiti snimljeni dokaz njihovih isprika. Možda će vam trebati ta vrsta dokaz za vaš razvod”.

“Želim ti dobro i šaljem ti snagu. Platila si tu kuhinju, pobrini se da je zadržiš. Ako trebaš, prodaj kuću kasnije, ali se vrati i izbaci ih. Oni ne zaslužuju ništa drugo od tebe”, glasio je jedan od komentara.

IZVOR:NET.HR

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?