interesi:
Moja najveća ljubav i hobi su putovanja! Kad god imam i najmanju priliku otputovati na neko novo mjesto – ovu priliku nikada neću propustiti! Nadam se da ću u bliskoj budućnosti pronaći svog posebnog muškarca koji će podijeliti tu ljubav i strast sa mnom da otkrijem svijet. Također se jako volim baviti sportom. Također više volim jesti ispravno. Svaki dan pokušavam skuhati nešto zdravo i ukusno. Još jedna važna i obvezna stvar za mene je samorazvoj svaki dan, kao žene, kao osobe i, naravno, kao profesionalca. Nema granica za savršenstvo! Stoga u budućnosti planiram pohađati tečajeve vožnje sportskih automobila. Nedavno sam pohađala tečaj i sada se bavim plesom na šipci.

Samoopis:
Mislim da se mogu opisati kao ljubaznu i emotivnu, uistinu osjetljivu i brižnu mladu damu. Ja sam prilično društvena i vrlo prijateljska osoba. Ja sam aktivna i sportska osoba. Otvorena sam, sofisticirana, vesela i optimistična. Mislim da sam apsolutno iskrena i pozitivna osoba! Najviše od svega cijenim iskrenost u ljudima! Uvijek se trudim biti pošten! Uvijek sam pozitivan! Imam sunčan osmijeh i veliko, velikodušno srce puno ljubavi, emocija, nade i inspiracije. U vezi cijenim romantiku i povjerenje. Život smatram prekrasnom avanturom i uvijek sam otvorena za nova iskustva.

Valentina traži:
Moj muškarac treba biti ljubazan, odgovoran i sa smislom za humor. Kod muškarca me mogu odbiti grubost, pohlepa, licemjerje i neiskrenost. Sretan odnos mora se graditi na međusobnom povjerenju i razumijevanju. Možda sam veliki romantičar, ali vjerujem u ljubav i simpatiju na prvi pogled. Ako si moj čovjek, sve ću učiniti za tebe! Za mene je najveća sreća biti blizu svog posebnog muškarca! Ako je ovo moj poseban čovjek – želim ga podržati i inspirirati za postizanje najviših ciljeva! Zajedno ćemo ići ruku pod ruku kroz naš dugi i zanimljivi život!

UKOLIKO ŽELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. miroslav

    5. siječnja 2022. at 14:04

    Tražim ženu za ozbiljnu vezu, godina imam 41, ponekad isto bavim sportom.

  2. VOJISLAV

    28. ožujka 2022. at 8:50

    traži ženu od 40 do 50 godina za ozbiljnu vezu moguć brak.imam 50 godina dobro situiran.imam 4 dece dva punoletna i 2 maloletna
    ti maloletni su sa svojom majkom

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?