Interesi:
Imam puno interesa, ali moj glavni je sport. Obožavam ples, plešem od svoje 8. godine. Plesala bih s vama bilo koji ples ako želite, a mogu vam biti i učiteljica. Volim i pozirati za fotografije, to me razveseli. Imam svoj posao – radim posao koji volim i donosi mi novac. Mogu se nazvati sretnom, ali nemam žensku, jer mi je najvažnija obitelj. Sanjam da se ujutro probudim i otrčim u kuhinju da vam napravim ukusan doručak. Bilo koji šef iz Pariza bio bi ljubomoran na moje kuharske vještine. Slobodno vrijeme volim provoditi na otvorenom jer obožavam prirodu i šetnje. Volim životinje i dok sam bio dijete sanjao sam o izgradnji skloništa za životinje.

Samoopis:
Volite biti sretni; učinili ste se sretnim, nitko ne može biti sretan osim vas samih. Ja sam osjetljiva i vrlo nježna žena koja traži svoju srodnu dušu na ovom mjestu. Nisam baš visoka žena pa je moj životni moto “niske dame stvorene su za ljubav”! Imam plave oči i crnu kosu. Lagana sam i društvena. Vesela sam i uživam usrećivati ​​ljude oko sebe. U vezi cijenim iskrenost i poštovanje. Možete li zamisliti svoj sretni život sa ženom punom ljubavi i nježnosti? Ja sam baš ta žena koja ti može dati sve ovo.

Valerija traži:
Volim život, ali najviše bih voljela uživati ​​u svim njegovim bojama ne sama, već sa svojim voljenim muškarcem. Postajem stariji i razumijem da je doba bajki i čuda prošlo. Zgodni princ neće ubiti zmaja da me oslobodi iz tornja. Ne mogu samo sjediti i čekati. Zbog toga sam odlučila djelovati samostalno. Došao sam na ovu stranicu kako bih pronašao svog princa, svog pouzdanog, zrelog i brižnog muškarca koji će me voljeti svim srcem. I, naravno, voljet ću ga zauzvrat! Mogu ovo obećati. Vaša princeza vas čeka!

Facebook Komentari


One comment:

  1. Boban.minic.7@ gmail.com

    2. veljače 2021. at 13:35

    Cao valerija kako si u ovo blesavo vreme

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?