Znate, jednog dana sam se probudila i odlučio promijeniti nešto u svom životu, poboljšati svoje fizičko raspoloženje i svoju aktivnost. Zato sada sport igra važnu ulogu u mom životu. Također obožavam putovanja, to mi daje novo iskustvo i pozitivno raspoloženje. Siguran sam da je ponekad dovoljno organizirati kratko putovanje u susjedni grad, steći dojmove i provesti vrijeme u dobrom društvu. Naravno, sanjam da ću moći dijeliti svoje interese sa svojim voljenim i podržavat ću i njegove interese.

Samoopis:
Vesela sam i pozitivna, otvorena i draga. Ja sam odlazeća, senzualna i smirena žena. Uvijek sam spreman pomoći. U vezi se prema partneru odnosim s razumijevanjem i podrškom. U ljudima cijenim pristojnost, otvorenost i odgovornost. Pozdravlja se i smisao za humor

Vanja traži:
Pridružila sam se ovoj stranici jer vjerujem da ću ovdje pronaći svoju srodnu dušu. Pronaći ću vas – mog jedinog muškarca s kojim ću biti spremna izgraditi odnos temeljen na ljubavi i povjerenju, odanosti jedno drugome, zajedničkim interesima i željama. Ako i vi osjećate isto, bit ću spreman za susret s vama u stvarnom životu.

Ukoliko zelite mozete me dodati na facebook
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Selim

    11. studenoga 2020. at 15:24

    Trazim curu za vezu slobodan sam momak imqm 32 god

  2. Stevo

    23. kolovoza 2021. at 11:28

    Cao,nov sam ovde.trazim devojku za vezu, slobodan sam momak I imam 35 god

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?