Interesi:
Naš je život savršen u svim svojim aspektima! Naša je obaveza samo uživati ​​i nasmiješiti se. 😉 Ja sam sveobuhvatno razvijena ličnost. Mnogo raznolikih aktivnosti ispunjava moje srce! Također me zanima šminka, jer me to opušta. Volim različite vrste plesova kao što su go-go, jazz-funk, hip-hop. Ponosan sam što su se moji plesovi čak emitirali na TV-u. Volim čitati knjige, posebno iz klasične književnosti, psihologije i medicine. Ljeto mi je najdraže godišnje doba! I imam jednu ideju za nas. Jeste li ikada vidjeli lijepe zalaske sunca na Crnom moru? Zaista se volim sunčati, pa uživajmo zajedno u odmorima! Želje za putovanjem su mi u krvi! Obišao sam mnoge gradove u Ukrajini. Moja sljedeća poanta je vidjeti cijeli svijet! Jeste li spremni pridružiti mi se?

Samoopis:
Ja sam dama koja trenutno želi ljubav! Biste li podijelili svoje? Molim te, ne dopusti mi da dugo čekam tvoju odluku! Ja sam vrlo svrhovita dama i u svakom ću slučaju dobiti ono što želim! Moj prvi san je tvoja pažnja! Priznaj! Ne možeš već skinuti pogled s mene! )))) Duhovita sam, društvena, draga i ponekad previše sramežljiva osoba! Maštam postati kvalificirani zubar. Zamišljate li me u bijeloj odori? Imam. ))) Moja obitelj je moj razlog da radim na sebi i da budem otvorena svijetu! Želim podijeliti sva svoja znanja, sva iskustva sa svojim mužem i djecom! Svako poznanstvo je kao novi korak ka savršenstvu.

Vanja traži:
Ljubav je nepredvidljiva! Nikada nećemo znati gdje i kada se to događa! Sanjam o pametnom, zanimljivom i zgodnom muškarcu koji će me blagosloviti svojim poljupcima i zagrljajima! Jeste li prilično dobri u maženju? Ja sam najzahtjevnija osoba u ovome! Obožavam ljubazne, odzivne, pametne i nježne osobe. Jeste li takvi momci? Moja duša je ispunjena romantikom i sjajnim planovima! Vrijeme je da ih podijelite s nekim posebnim. Moj bi čovjek trebao imati snažne ruke da me zagrli! Pa što bih ja napravio zauzvrat? ))) Dopustite mi da čuvam ovu tajnu!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Velimir

    14. ožujka 2021. at 19:06

    D.vece javi se

  2. vilijam-simonov

    13. studenoga 2021. at 19:38

    Javi se na WhatsApp i viber +491728861798

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?