VANJA(43)”RAZVEDENA SAM I ŽELIM DRUŠTVO DODAJTE ME NA FACEBOOK” – Ljubavni Spoj

Interesi:
Naš je život savršen u svim svojim aspektima! Naša je obaveza samo uživati ​​i nasmiješiti se. 😉 Ja sam sveobuhvatno razvijena ličnost. Mnogo raznolikih aktivnosti ispunjava moje srce! Također me zanima šminka, jer me to opušta. Volim različite vrste plesova kao što su go-go, jazz-funk, hip-hop. Ponosan sam što su se moji plesovi čak emitirali na TV-u. Volim čitati knjige, posebno iz klasične književnosti, psihologije i medicine. Ljeto mi je najdraže godišnje doba! I imam jednu ideju za nas. Jeste li ikada vidjeli lijepe zalaske sunca na Crnom moru? Zaista se volim sunčati, pa uživajmo zajedno u odmorima! Želje za putovanjem su mi u krvi! Obišao sam mnoge gradove u Ukrajini. Moja sljedeća poanta je vidjeti cijeli svijet! Jeste li spremni pridružiti mi se?

Samoopis:
Ja sam dama koja trenutno želi ljubav! Biste li podijelili svoje? Molim te, ne dopusti mi da dugo čekam tvoju odluku! Ja sam vrlo svrhovita dama i u svakom ću slučaju dobiti ono što želim! Moj prvi san je tvoja pažnja! Priznaj! Ne možeš već skinuti pogled s mene! )))) Duhovita sam, društvena, draga i ponekad previše sramežljiva osoba! Maštam postati kvalificirani zubar. Zamišljate li me u bijeloj odori? Imam. ))) Moja obitelj je moj razlog da radim na sebi i da budem otvorena svijetu! Želim podijeliti sva svoja znanja, sva iskustva sa svojim mužem i djecom! Svako poznanstvo je kao novi korak ka savršenstvu.

Vanja traži:
Ljubav je nepredvidljiva! Nikada nećemo znati gdje i kada se to događa! Sanjam o pametnom, zanimljivom i zgodnom muškarcu koji će me blagosloviti svojim poljupcima i zagrljajima! Jeste li prilično dobri u maženju? Ja sam najzahtjevnija osoba u ovome! Obožavam ljubazne, odzivne, pametne i nježne osobe. Jeste li takvi momci? Moja duša je ispunjena romantikom i sjajnim planovima! Vrijeme je da ih podijelite s nekim posebnim. Moj bi čovjek trebao imati snažne ruke da me zagrli! Pa što bih ja napravio zauzvrat? ))) Dopustite mi da čuvam ovu tajnu!

Pročitajte i ovo :  ANELA(33)"ŽELIM PRONAĆI PRIJATELJSTVO I LJUBAV JAVITE MI SE"

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Velimir

    14. ožujka 2021. at 19:06

    D.vece javi se

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up