LIK
Više sam klasična cura nego moderna! Vjerujem da u mojoj kući uvijek treba biti ukusna hrana i udoban život. Činim se odvažnim, ali u srcu sam vrlo ljubazan i ranjiv. Moj karakter je proporcionalan mom raspoloženju. Ako sam dobro raspoložen, bit ću duša društva. Ako pitate moje prijatelje za mene, odgovorit će vam “ona je princeza koja je davno pobijedila zmaja koji bljuje vatru, ali još uvijek čeka svog princa”

INTERESI
Volim čitati knjige sjedeći u parku na klupi. Volim putovanja i duge šetnje s voljenom osobom! Volim avanturu! Kao što je veliki Alexandre Dumas rekao: “Život je dosadan kada u njemu nema avantura.” Također, neću odbiti popiti vrući kakao, umotati se u dekicu i pogledati klasičan film, a mećava će urlati kroz prozor, pucketat će drva u kaminu, mačka će se sklupčati u loptu kraj mojih nogu i moj voljeni čovjek zagrlit će me svojom snažnom rukom!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ti si gusar! Ili princ na bijelom konju… svejedno je! On je savršen muškarac s kojim želim ići na kraj svijeta! On je romantik kao i ja, on je moja bolja polovica! Možete razgovarati s njim do zore i sanjati o budućnosti.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Piss

    17. rujna 2022. at 12:11

    Javi se

  2. Dr Branko KIRIC

    2. svibnja 2023. at 14:41

    Dr Branko KIRIC
    29. travnja 2023. at 18:00

    Pozdrav od Dr.Branka Kirica iz Novog Sada, 064 9929018, [email protected]

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?