VARALA GA JE, PA JE ODLUČIO DA STAVI KAMERU U SPAVAĆU SOBU: Odmah se POKAJAO

Nećete verovati šta se desilo između njih
Često se dešava da parovi varaju jedni druge, a tako je jedna Britanka proživela loše iskustvo sa svojim dečkom.

Nećete verovati šta se desilo između njih.

Dobro pročitajte tekst.

Jedna Britanka je prošla kroz nekoliko različitih raspoloženja u dugoj vezi, od krivice zbog toga što je varala dečka do saznanja da je on laže godinama.

– Ja imam 27, a on 28 godina. Prevarila sam ga nekoliko puta i uništila sam njegovo povrenje – započinje devojka svoju priču.

– Znam da to zvuči preterano, ali morala sam nekako da pokušam da povratim njegovo poverenje, i kada je tražio da postavimo kameru u našoj spavaćoj sobi kako bi on sve vreme znao gde se ja nalazim, ja sam pristala – objašnjava ona i nastavlja:

– Takođe, zabranio mi je da koristim društvene mreže, samo “Snapchat” i to isključivo za komunikaciju sa njim ili mojom porodicom. On “Snapchat” uglavnom koristi kako bi proverio šta sam obukla i da li se nalazim tamo gde sam rekla da ću biti.

– Pristala sam na sve samo da bih ga naterala da mi ponovo veruje. Želim da se udam za njega i predložila sam mu da počnemo da živimo zajedno, a onda sam doživela najveći šok u svom životu. On mi je opušteno rekao da njegova porodica ne zna za mene! Bukvalno sam ostala od teksta, a on je dodao da su njegovi veoma religizni i da me nikada ne bi prihvatili. I dalje sam van sebe posle ovog saznanja i zaista ne znam šta da radim – zaključila je Engleskinja.

Odgovor terapeuta: Žao mi je ali vaš dečko ne izgleda kao materijal za ženidbu. Njegov način za obnovu poverenja nije pravi, već pre opsesivan.

Tačno je da ste varali i izgubili njegovo povrenje, ali to ne znači da vi morate da se odreknete svih svojih prava. Ponašanje vašeg dečka je veoma zabrinjavajuće jer on želi apsolutnu kontrolu nad vašim životom i vrlo verovatno će se njegova opsesija samo pogoršavati.

Vi ste ga varali jer on ne želi da vam se obaveže. Budite iskreni prema sebi i razmislite da li se to promenilo. Ako želite vezu koja vas ispunjava i u kojoj se prema vama odnose sa poštovanjem koje zaslužujete, uzmite u razmatranje i raskid.
IZVOR:(espreso.co.rs)

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?