Anonimna žena je ispričala na internetu kako je imala višemesečnu aferu sa svojim komšijom zbog lošeg intimnog života koji ima u braku. Međutim, kada je odlučila da ponovo bude verna suprugu, žena ponovo našla u iskušenju.Još prošle godine sam primetila novog komšiju dok je prao svoja kola u uskom šortsu. Odmah sam poželela da pipnem njegovo izvajano telo i čvrste mišiće“, započinje ona svoju ispovest.

Priznaje da je ova želja najverovatnije potekla od toga što skoro da nema seksualne odnose sa svojim mužem i zbog toga što je on počeo dosta da se goji, dok ona izuzetno vodi računa o svom telu.Moja strast je trčanje, a njegova strast su pivo i pica. Prošlog leta sam počela da šetam svog psa u najužoj mogućoj odeći, blizu komšijine kuće kako bih mu skrenula pažnju na sebe i posle nekoliko dana je to i upalilo – pitao me je da se zajedno prošetamo”, kaže ona.A onda je zajednička šetnja postala regularna stvar i sve više i više su flertovali.

“Jednog dana smo završili sami u nekoj šumi i imali smo fantastičan intimni odnos. Narednih meseci smo nastavili da se viđamo i da imamo odnose, sve dok nije nastupio karantin zbog korone. Tada sam odlučila da prekinemo naše viđanje i on je takođe bio potpuno razuman što se toga tiče”, rekla je.Ona kaže da je tokom karantina njen muž počeo da vežba i da se vraća u formu i da im je seks postao prilično dobar u poslednje vreme. Međutim, pojavio se novi problem.

“Nisam toliko često viđala komšiju sa kojim sam varala muža, a onda sam videla da je počeo da radi u supermarketu gde stalno kupujem i ponovo smo počeli da flertujemo. Predložio mi je da ponekad “prošetamo”, a ja znam šta to znači. Ponovo sam u iskušenju, iako sam odlučila da budem verna”, kaže ova žena

IZVOR:TELEGRAF.RS

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?