Jedna udata zrela žena odlučila je da javno podeli svoju priču o braku i preljubama. Ona ima 39 godina, u braku je i ima ćerku sa svojim mužem, a otkriva šta joj je to nedostajalo u odnosu, što ju je navelo da pronađe ljubavnika. Ovo je njena priča.

Prošlog leta osetila se usamljenom i započela je strasnu aferu sa mlađim muškarcem. Iako je njen suprug bio odsutan zbog posla, čak i kada je bio kod kuće, nije joj posvećivao pažnju. Umesto da provodi veče sa njom, radije je izlazio sa prijateljima u kafanu.

Ova žena (39) koja želi da ostane anonimna, otkriva svoju ispovest. Njen suprug ima 41 godinu i imaju ćerku. Napustila je posao zbog njega, jer je on stalno radio, a neko je morao da se brine o njihovom detetu. Mladog muškarca sa kojim ima aferu upoznala je na rođendanskoj proslavi mlađe sestre svoje najbolje drugarice.

On je veoma zgodan i odmah ju je privukao. Bio je šarmantan i njihov razgovor je tekao glatko. Imali su odnos iste večeri nakon rođendana i nakon toga su se redovno viđali, bar dva puta nedeljno. Ponekad bi mladić dolazio kod njih i igrao se sa njihovom devojčicom. Neretko bi joj pomagao i oko domaćih zadataka.

Kada je žena shvatila da se zaljubila, odlučila je da prekine aferu zbog dobrobiti svoje ćerke. Oboje su plakali, svesni da čine pravu stvar. Nažalost, suprug je saznao za njenu aferu kada je jednom prilikom pregledavala poruke na telefonu dok je bio pored nje.

Usledila je strašna svađa, ali suprug joj je brzo oprostio, rekavši da ne želi da njihova ćerka izgubi oca. Mislila je da je sve preboleo, ali nedavno je primetila da se on ponaša hladnije nego obično. Pogledala je u njegov telefon i pronašla eksplicitnu prepisku sa njegovom koleginicom, sa kojom često putuje van grada.

Tada je sve postalo jasno. Njen suprug joj je uzvratio istom merom. Shvatila je da većina žena pronalazi ljubavnika kada se oseća zapostavljeno, dok muškarci to obično rade iz osvete ili hira.

IZVOR:(Kurir.rs/ Blic žena/ svezazenu.net)

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?