Interesi:
Što se tiče mojih interesa, njihova množina. Zaista ne volim propuštati pa si uvijek nađem lekciju po svom ukusu. Prvo što želim reći je da ludo volim prirodu i sve što je s njom povezano. Stoga kod kuće imam mali vrt u kojem uzgajam povrće i voće, bobičasto voće i cvijeće. Moja najveća ljubav je cvijeće, bilje, drveće … Pročitao sam mnogo knjiga na te teme, pa samim time i puno znam. Volim se brinuti i za kućne ljubimce, imam ih tri: psa Leia, mačku Barsik i zamorca Peppu. Prije spavanja obično se bavim vezom ili pletenjem. To me jako smiruje i postavlja me za povoljnu atmosferu za spavanje.

Sam opis:
Ja sam vrlo energična i sigurna osoba. Uvijek ću pronaći nešto čime ću se namamiti i lijepo provesti. Također sam vrlo otvoren i ljubazan prema svemu novom. Volim sklapati poznanstva, komunicirati sa zanimljivim ljudima. Vjerujem da je svaka komunikacija s ljudima iskustvo. Ja sam vjerna osoba, nikada neću moći izdati ili uvrijediti bliske osobe, što moji prijatelji iznimno cijene. U mogućnosti sam priskočiti u pomoć u bilo koje doba dana, nikada neću odbiti osobu ako me doista treba. Vjerujem da imam izvrstan smisao za humor, vrlo sam društven. Uvijek mogu podržati svaki dijalog pa se čak i nasmijati. U svakoj situaciji pokušavam pronaći kompromis. Važno je znati pregovarati.

Veca traži:
Voljela bih da me moj budući muškarac pohvali poput slagalice. Sretni parovi teže međusobnom razumijevanju i partnerstvu. Uvijek su spremni na kompromis radi mira i spokoja. Smatram da se muškarac i žena u vezi ne bi trebali potiskivati, forsirati i ukazivati. Moraju međusobno pregovarati jer znaju slušati jedni druge. To je najvažnije. Ne tražim princa na bijelom konju, ali vjerojatno svaka djevojka želi pronaći pouzdanost, međusobno razumijevanje, poštovanje i pristojnost u muškarcu. Budući da zaista volim prirodu i sve što je živo, voljela bih da moj muškarac dijeli moje interese. Kako bi mi postao pravi vodič u ovom životu kako bih ga htjela slijediti bez osvrtanja. Ljubazan je i odzivan, voli i želi imati djecu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. oliver

    25. rujna 2021. at 20:37

    prekasna lepotica si pisimi

  2. Mladen

    5. listopada 2021. at 10:37

    Zovem se Mladen 51g. ozbiljan sam. Ako imate smetnje mojih godina?
    Najbitniji je duse srce, ali bez laz i prevara. Iskreno i otvoreno srce…
    Ako si zainteresovana u stupimo kontakt +381628384557  SMS  Viber ili WhatsApp

    Pozdrav

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?