interesi:
Naravno, ima dana kada se poželim zamotati u dekicu i pogledati dokumentarce, ali većinu života provedem aktivno. Ljeti vozim bicikl, igram badminton i plivam gotovo svaki dan. Vikendom volim provoditi vrijeme u kuhinji – eksperimentirati, peći i jednostavno uživati ​​u procesu kuhanja. Vječiti sam student pa mi je knjiga najbolji prijatelj.

Samoopis:
Po mom mišljenju, čovjek uvijek može postići uspjeh ako je otvoren i komunikativan. Vedra sam, otvorena za nove emocije i iskustva i dajem sve od sebe da u svemu pronađem nešto pozitivno. Čak i u danima potpunog umora, pokušavam misliti da me ovaj dan doveo korak bliže mojim snovima i ciljevima. Nikad nisam obeshrabren – smiješim se ovom svijetu i nosim ljubav u srcu.

Vedrana traži:
Muškarac iz mog sna je prije svega dobra osoba – on je taj koji nikada neće odbiti osobu u nevolji – on je taj koji će uvijek saslušati i podržati. Rado ću se zaljubiti u nekoga, tko cijeni svoju ženu, umije voljeti i poštovati. Nadam se da ćemo zajedno ići životnim putem ruku pod ruku i sa osmjesima na licima.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


One comment:

  1. Amer

    8. srpnja 2022. at 4:58

    Tu sam

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?