Interesi:
Bavim se sportskim plesovima jer su energični i pozitivni. Sakupljam razglednice iz različitih zemalja. Volim praviti različite sorte italijanskih jela svake nedelje. Volim raditi i ručno izrađene stvari, jer me to moja baka naučila.Obožavam pjevanje, pa sam redovni posjetitelj karaoka. I volim šetnje i dobre stare filmove. Bio sam jednom prilikom vožnje i jako mi se dopao. Volim izlete sa prijateljima na selu. I naravno, volim putovati.

Sam opis:
Ja sam smiješna, harizmatična i zanimljiva dama. Prijatelji me zovu životom zabave jer nikad nisam dosadan. Putovanja i rekreacija? – Moje omiljene stvari. Svijet je tako veliko mjesto i volio bih to znati još bolje.Prijateljska i romantična dama – radi se o meni. Ja sam sentimentalan i ne volim laži. Verujem u staromodnu ljubav. Ne volim sukobe ili nevolje u porodici i mislim da je najbolji način rješavanja problema – njegova komunikacija.

Vedranatraži:
Tražite ljubaznog i brižnog muškarca s kojim ćemo se podržavati kroz život u svemu
Muškarac je za mene, prije svega vođa, glava porodice. U potrazi sam za ljubaznim i komunikativnim čovjekom, s kojim ćemo biti sretni zajedno.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Jovaneli

    2. kolovoza 2021. at 12:50

    Ovo je samo mali deo moje priče….. ali ako se bar malo prepoznas u nekom od segmenata voleo bih da stupimo u kontakt….. Ja sam jedan tamnokosi prosedi normalan čovjek prošao svijet brda i planine mora i jezera. Poreklom sa nekog ostrva iz velikog okeana. Snažnog tjela, i buntovnog uma, avanturističkog duha i ugladjene pojave sa istovremeno divljim šarmom u kome se ogleda moje poreklo ali boem nisam. Nadaren da sve zabavim poput skolovanog glumca i veoma kulturan. Bonton koristim sa urodjenom lakoćom tako da su samo dobri poznavaoci istog mogli prepoznati da se radi o negde zapisanim pravilima, sto je bilo u potpunoj suprotnosti moga temperamentnog duha u kome je pomešan zov divljine predaka i aristokratskog drzanje koje je usvojeno kasnije. Sposoban sam da pokazem svoje znanje borilackih vestina kada je to neophodno. Govorim vise od nekoliko jezika i imam gospodske manire….
    Viber WhatsApp 0041 79 588 16 00

    Enclosure:
    https://docs.google.com/file/d/0B4UpfiX-Osq9WXdhbFBFNUt0UUU/edit
    http://www.youtube.com/watch?v=QOIr25EpE

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?